Birkaç defa bu konu hakkında yazı yazmıştım.Türktelekom ile Türknet arasında fark yok diyenler var bu ayin 30'unda taahhütüm bitiyor ne önerirsiniz?
Her yağmur yağdığında ping yükseliyor, karadeniz bölgeside sürekli yağışlı olduğu için baya bıktırdı 2 aylık bir kesinti yaşadım onunda ücretini ödemediler..Millenicom,turuncunet vb.firmalarıda öneren var sen ne dersin?Türktelekom ping açısından daha iyi onun dışında stabilitede hemen hemen aynılar geçilebilir konum istanbula yakınsa değerler çok yakın olucaktır.
6mbps'e 500TL ödüyorum dediğin gibi çok pahalı.Ben eylül ayının başında Türk Telekom 50 Mbps'den Türknet gigafibere geçtim. Geçme nedenim haliyle hız. Türk Telekom en fazla 100 Mbps veriyor ve gigafiberden daha pahalı.
ben 2 gün önce turknet den türktelekoma geçtim tek sebebi turknet 100 verirken türktelekom 1000 veriyor diye onun dışında turknet gayet iyiBirkaç defa bu konu hakkında yazı yazmıştım.Türktelekom ile Türknet arasında fark yok diyenler var bu ayin 30'unda taahhütüm bitiyor ne önerirsiniz?
fiber altyapıda ikincil operatörlerden birkaçı önerilebilir Turknet,Gıbır,Speednet,Netbone vb, ancak vdslse altyapı Turknet,Turktelekom dışı önermemHer yağmur yağdığında ping yükseliyor, karadeniz bölgeside sürekli yağışlı olduğu için baya bıktırdı 2 aylık bir kesinti yaşadım onunda ücretini ödemediler..Millenicom,turuncunet vb.firmalarıda öneren var sen ne dersin?
Türknet 700 lira ama internetin hakkını veriyor bence geçerseniz özelden yazıp davet kodumu verebilirim 1 ay ücretsiz kullanma fırsatı sunuyorlar diye biliyorum.Her yağmur yağdığında ping yükseliyor, karadeniz bölgeside sürekli yağışlı olduğu için baya bıktırdı 2 aylık bir kesinti yaşadım onunda ücretini ödemediler..Millenicom,turuncunet vb.firmalarıda öneren var sen ne dersin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
6mbps'e 500TL ödüyorum dediğin gibi çok pahalı.
Her yağmur yağdığında ping yükseliyor, karadeniz bölgeside sürekli yağışlı olduğu için baya bıktırdı 2 aylık bir kesinti yaşadım onunda ücretini ödemediler..Millenicom,turuncunet vb.firmalarıda öneren var sen ne dersin?
6mbps'e 500TL ödüyorum dediğin gibi çok pahalı.
Özelden kodunuzu yazarsanız geçeceğim zaman kullanırım.Türknet 700 lira ama internetin hakkını veriyor bence geçerseniz özelden yazıp davet kodumu verebilirim 1 ay ücretsiz kullanma fırsatı sunuyorlar diye biliyorum.
Turktelekomdan turknete geçsem modemi zorunlu değiştirmem gerekiyor mu?Ben VDSL'den gigafibere geçtiğim için 2500 TL'ye kadar olan cayma bedelini de Türknet ödüyor.
Hocam vdsl Türk Telekom modemini türknet'e geçtiğim zaman değiştirmem gerekiyor mu?fiber altyapıda ikincil operatörlerden birkaçı önerilebilir Turknet,Gıbır,Speednet,Netbone vb, ancak vdslse altyapı Turknet,Turktelekom dışı önermem
vdslse modem size ait şuan değiştirmenize gerek yok muhtemelen ekstra para verip onun parasını ödediniz.Özelden kodunuzu yazarsanız geçeceğim zaman kullanırım.
Turktelekomdan turknete geçsem modemi zorunlu değiştirmem gerekiyor mu?
Hocam vdsl Türk Telekom modemini türknet'e geçtiğim zaman değiştirmem gerekiyor mu?
Özelden kodunuzu yazarsanız geçeceğim zaman kullanırım.
Turktelekomdan turknete geçsem modemi zorunlu değiştirmem gerekiyor mu?
Hocam vdsl Türk Telekom modemini türknet'e geçtiğim zaman değiştirmem gerekiyor mu?
Vdslden devam edeceğim, altyapı yok.Gigafibere mi geçeceksiniz VDSL'den devam mı edeceksiniz?
Evet ekstradan para ödeyip almıştık fakat bu Turknet baska firma olduğundan dolayı kendi modellerini zorunlu tutmasın?vdslse modem size ait şuan değiştirmenize gerek yok muhtemelen ekstra para verip onun parasını ödediniz.