🔥İndirim Greenote GSC60 7729₺ GSC50 6495₺

1 hafta önce 5200 küsürlerdeymiş hocam sıcak fırsat olmasının sebebi nedir şuan?
GSC60ta son 6 ayın en düşük fiyatını görünce diğerinde de kuponu görünce paylaştım. Haklısınız GSC50 modeli daha düşük fiyatları görmüş. GSC60 modeli alınabilir.

GSC60ta son 6 ayın en düşük fiyatını görünce diğerinde de kuponu görünce paylaştım. Haklısınız GSC50 modeli daha düşük fiyatları görmüş. GSC60 modeli alınabilir.
Böyle bir şey arıyordum ben de fiyat farkına değer mi sizce?

Gsc50 alıp iade edip Gsc60 almıştım kesinlikle fiyat farkına değer.

Çekişi iyi ( 3. Kademe çalıştırmaya gerek bile duymuyorum 2. Kademe rahat yetiyor.) ,
İçini boşlatması kolay (biraz nazik davranmak gerekiyor.) ,
Servisi çok iyi ( hortumu patlamıştı garanti süresi dolmasına rağmen 3 güne değiştirip gönderdiler.),
Şarjı ne iyi ne kötü. Komple evi temizlemez ki zaten bunun işi el altında durup birşeyler dökülünce temizlemek.
Maalesef kendi başına dik durmuyor batarya ağır gelip hemen düşüyor illa bir yerlere dayamak gerek yada içinden duvar aparatı çıkıyor onu duvara monte etmek gerek.
Yedek filtre çıkıyor ben 2 senedir hala filtreyi değiştirmedim ama çok sık kullanmıyorum. Mutfakta duruyor sofradan kalkınca kullanıyorum.
Şarj etmesi kolay batarya ayrı olarak kolayca takıp çıkarılıyor.
İçinden baya aparat çıkıyor hepsinin kullanım yerleri farklı ve işe yarıyorlar. Araba içini falan temizlemesi çok rahat oluyor.
Ağırlığı gsc50 ye göre baya fazla. Gsc50 tüy gibi ama şarjı çok çabuk bitiyor.

GSC60'ı alabildim tam indirimdeyken.Sanırsam bitti indirimi 9.5 bin gözüküyor.

1.5 yıldır 50 modelini kullanıyorum dönme aparatının zaman zaman ip saç vb şeylerden temizleyerek kullandım tek şikayetim ortalama 1 saat kadar batarya ömrü var zmanında amazondan 1.5kya almıştım genel olarak memnunum bataryanında bu sürelerini normal olarak karşılıyorum çünkü aldığım fiyat belli iyi forumlar. bu arada bu ürünün tek kroniği alacak arkadaşlara tavsiyem dövme aparatını temizleyin zamanında yabancı forumlarda okumultum ip ve saç gibi dönmesini zorlaştıracak şeylerden.

İki modeli de kullanmaktayım çekiş ve kullanım süresi olarak gayet başarılılar. GSC60 da dövme aparatındaki dirsek borusu 1 senenin içinde yırtılma oldu. amazondan aldığım için firmaya mail attım çinden ücretsiz yenisini gönderdiler. gel gör ki 1 senenin içinde tekrardan yırtılma oldu. bunun haricinde bu fiyatlamada alınabilinecek ürünler.

Gn.webp

IMG_0564.webp

Birçok kişinin yaşadığı bir sorunmuş bu hortum yırtılması problemi vs ama düzeltmişler 2025 itibariyle.Almayı düşünenler için önemli bir bilgi.

Gsc50 alıp iade edip Gsc60 almıştım kesinlikle fiyat farkına değer.

Çekişi iyi ( 3. Kademe çalıştırmaya gerek bile duymuyorum 2. Kademe rahat yetiyor.) ,
İçini boşlatması kolay (biraz nazik davranmak gerekiyor.) ,
Servisi çok iyi ( hortumu patlamıştı garanti süresi dolmasına rağmen 3 güne değiştirip gönderdiler.),
Şarjı ne iyi ne kötü. Komple evi temizlemez ki zaten bunun işi el altında durup birşeyler dökülünce temizlemek.
Maalesef kendi başına dik durmuyor batarya ağır gelip hemen düşüyor illa bir yerlere dayamak gerek yada içinden duvar aparatı çıkıyor onu duvara monte etmek gerek.
Yedek filtre çıkıyor ben 2 senedir hala filtreyi değiştirmedim ama çok sık kullanmıyorum. Mutfakta duruyor sofradan kalkınca kullanıyorum.
Şarj etmesi kolay batarya ayrı olarak kolayca takıp çıkarılıyor.
İçinden baya aparat çıkıyor hepsinin kullanım yerleri farklı ve işe yarıyorlar. Araba içini falan temizlemesi çok rahat oluyor.
Ağırlığı gsc50 ye göre baya fazla. Gsc50 tüy gibi ama şarjı çok çabuk bitiyor.
servis iletişim bilgilerini paylasırmısın

gsc50 modelini 2.5 yıldır kullanıyorum ilk zamanlarda çıktığında amazon germany satıcısından almıştım, 2 yılın sonunda bazı plastik aksamları mandal yerleri kırıldı, bunun dışında yukarıda arkadaşın dediği gibi alt taraftaki dönme aparatı çok çabuk kıl tüy iplik kolay sarıyor ve dönme mekanizmasını engelleyebiliyor bu anlamda bakımına dikkat etmek gerek, batarya kapasitesi bana kalırsa çok düşük full dolu olduğunda normal hızda 35-40 dk gidiyor ama en üst moda aldığımda 1-2 dk çalışıp şak diye 2. kutuya düşüyor 10 dk uyarı vermeye başlıyor batarya tükenmek üzere diye

2 yıl sonunda ister istemez performansı ilk zamanki gibi değil ama idare ediyor. şu an halen kullanıyoruz ama genel ömrü dikkatli kullanılırsa 3-4 yıl civarı olduğunu düşünüyorum. şu an ki fiyatlar bana kalırsa yüksek, gsc 50 modeli 5000 bin bandında gsc 6000 bin bandında olması gerekiyor çok üst seviye malzeme kalitesi yok

Geri