fenerlimühendis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 916
200₺ kuponları var. Bu fiyatlarda alabileceğiniz en kaliteli dikey süpürgelerden.
1 hafta önce 5200 küsürlerdeymiş hocam sıcak fırsat olmasının sebebi nedir şuan?
200₺ kuponları var. Bu fiyatlarda alabileceğiniz en kaliteli dikey süpürgelerden.
GSC60ta son 6 ayın en düşük fiyatını görünce diğerinde de kuponu görünce paylaştım. Haklısınız GSC50 modeli daha düşük fiyatları görmüş. GSC60 modeli alınabilir.1 hafta önce 5200 küsürlerdeymiş hocam sıcak fırsat olmasının sebebi nedir şuan?
Böyle bir şey arıyordum ben de fiyat farkına değer mi sizce?GSC60ta son 6 ayın en düşük fiyatını görünce diğerinde de kuponu görünce paylaştım. Haklısınız GSC50 modeli daha düşük fiyatları görmüş. GSC60 modeli alınabilir.
GSC60 biraz ağır bir model ama aksesuar olsun kullanım süresi olsun aradaki farka değer bence.Böyle bir şey arıyordum ben de fiyat farkına değer mi sizce?
Tamamdır değerlendiricem teşekkürler.GSC60 biraz ağır bir model ama aksesuar olsun kullanım süresi olsun aradaki farka değer bence.
servis iletişim bilgilerini paylasırmısınGsc50 alıp iade edip Gsc60 almıştım kesinlikle fiyat farkına değer.
Çekişi iyi ( 3. Kademe çalıştırmaya gerek bile duymuyorum 2. Kademe rahat yetiyor.) ,
İçini boşlatması kolay (biraz nazik davranmak gerekiyor.) ,
Servisi çok iyi ( hortumu patlamıştı garanti süresi dolmasına rağmen 3 güne değiştirip gönderdiler.),
Şarjı ne iyi ne kötü. Komple evi temizlemez ki zaten bunun işi el altında durup birşeyler dökülünce temizlemek.
Maalesef kendi başına dik durmuyor batarya ağır gelip hemen düşüyor illa bir yerlere dayamak gerek yada içinden duvar aparatı çıkıyor onu duvara monte etmek gerek.
Yedek filtre çıkıyor ben 2 senedir hala filtreyi değiştirmedim ama çok sık kullanmıyorum. Mutfakta duruyor sofradan kalkınca kullanıyorum.
Şarj etmesi kolay batarya ayrı olarak kolayca takıp çıkarılıyor.
İçinden baya aparat çıkıyor hepsinin kullanım yerleri farklı ve işe yarıyorlar. Araba içini falan temizlemesi çok rahat oluyor.
Ağırlığı gsc50 ye göre baya fazla. Gsc50 tüy gibi ama şarjı çok çabuk bitiyor.