Komera
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 153
ileride satip komple yeni sistem dizmeyi dusunuyorumda daha 3 yil var ve biraz garip bir soru olacak ama bu attiginizin siyahi yok mudur simsiyah kasaya gri psu takmak istemiyorumdaİlerde nasıl bir yükseltme yapmayı düşünüyorsunuz? Bu bile fazlasıyla yeterli o sistem için:
![]()
MSI 650W MAG A650BNL White 80+ Bronze Güç Kaynağı
MSI 650W MAG A650BNL White 80+ Bronze Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bunu alma hocam iki kuzenim de de bu psu vardı İkiside fan açmayıyordu psu ısınıp korumaya alıyordu kendini gücü kesiyordubu gayet iyi duruyor genclik sagolun tekrardan yardimlariniz icin bunu alayim mi o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada uyumluluk problemi falan cikmiyor kasaya uygun oluyor degil mu?
garantisi bir kac ay once bitti maalesef
bunun siyahi var midir biraz gezindim ama daha pahali oluyor sanirimİlerde nasıl bir yükseltme yapmayı düşünüyorsunuz? Bu bile fazlasıyla yeterli o sistem için:
![]()
MSI 650W MAG A650BNL White 80+ Bronze Güç Kaynağı
MSI 650W MAG A650BNL White 80+ Bronze Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
kasa modeli nebunun siyahi var midir biraz gezindim ama daha pahali oluyor sanirim
beklemedeyim genclik uzatmak istemiyorum pcde isim oluyor
kasa modeli ne
gereksiz pahali oraya 4.5 cahilligimden yazdim max bu kadar verebilirim diye
kasa modeli ne
gereksiz pahali oraya 4.5 cahilligimden yazdim
O modelde OTP koruması yok. Isınıp kendini korumaya alamaz.Bunu alma hocam iki kuzenim de de bu psu vardı İkiside fan açmayıyordu psu ısınıp korumaya alıyordu kendini gücü kesiyordu
Direk sistemi kapatıyor du valla ısındığı için bende bunu değil Deep cool pk750d aldım bu model böyle oluncaO modelde OTP koruması yok. Isınıp kendini korumaya alamaz.
Bütçeni söyle ben sana göre PSU bulayım.![]()
FSP CMT192 Temperli Cam USB 3.0 Mid Tower Kasa
FSP CMT192, modern ve şık bir tasarıma sahip olup, temperli cam yan paneli sayesinde iç bileşenlerinizi sergilemenize olanak tanırwww.gaming.gen.tr
gereksiz pahali oraya 4.5 cahilligimden yazdim max bu kadar verebilirim diye
![]()
FSP CMT192 Temperli Cam USB 3.0 Mid Tower Kasa
FSP CMT192, modern ve şık bir tasarıma sahip olup, temperli cam yan paneli sayesinde iç bileşenlerinizi sergilemenize olanak tanırwww.gaming.gen.tr
gereksiz pahali oraya 4.5 cahilligimden yazdim
Kapatamaz. Farklı bir şeyden dolayı kapanıyordur. OTP yok.Direk sistemi kapatıyor du valla ısındığı için bende bunu değil Deep cool pk750d aldım bu model böyle olunca
Valla bilmiyorum garanti fan soketini değiştirdiğini söylemiş garanti kağıdı hala duruyorsa isterimKapatamaz. Farklı bir şeyden dolayı kapanıyordur. OTP yok.