shankar1
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,229
Yanı sınıfı b+ değil sebebi fanların biraz agresif olması yoksa psu a sınıfı yani üst düzey kapasitör ve kullanılan malzemelerYani ne gibi farkları var hocam ?
Yanı sınıfı b+ değil sebebi fanların biraz agresif olması yoksa psu a sınıfı yani üst düzey kapasitör ve kullanılan malzemelerYani ne gibi farkları var hocam ?
Alırsam kesinlikle pişman etmeyecek bir PSU demek ki hocam ? Malzeme kalitesine filan nereden bakabiliriz acaba PSU'lardan pek anlamıyorum.Yanı sınıfı b+ değil sebebi fanların biraz agresif olması yoksa psu a sınıfı yani üst düzey kapasitör ve kullanılan malzemeler
Fanı biraz agresif oda yük altında yani uzun süre pc açık olursa vs biraz fan sesi duyacaksın olay buSes olarak ne gibi bir sorun çıkarır eğer satın alırsam Enermax PSU'yu ?
Sıkıntı çıkarmaz. Tam yükte 42 desibel seviyesinde ses yapsada zaten tam yükte kullanmayacaksınız hiç bir zaman. Fan eğrisi agresif biraz sadece. Bir de eski revizyon gelirse değişim istemeniz lazım.Ses olarak ne gibi bir sorun çıkarır eğer satın alırsam Enermax PSU'yu ?
ASUS rog aura'nın genel anlamdaki yapı kalitesi daha iyi tabii ki soğutma blokları gibisinden lakin Enermax'da o fiyata göre rakipsiz.Alırsam kesinlikle pişman etmeyecek bir PSU demek ki hocam ? Malzeme kalitesine filan nereden bakabiliriz acaba PSU'lardan pek anlamıyorum.![]()
Eski gelip gelmediğini seri no'sundan öğrenebilirim hocam ?Sıkıntı çıkarmaz. Tam yükte 42 desibel seviyesinde ses yapsada zaten tam yükte kullanmayacaksınız hiç bir zaman. Fan eğrisi agresif biraz sadece. Bir de eski revizyon gelirse değişim istemeniz lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ASUS rog aura'nın genel anlamdaki yapı kalitesi daha iyi tabii ki soğutma vs. lakin Enermax'da o fiyata göre rakipsiz.
Evet, öğrenebiliyorsunuz sadece uyarayım dedim. Bazı kişiler değişim ile uğraşmak istemiyor.Eski gelip gelmediğini seri no'sundan öğrenebilirim hocam ?
Sanr firması üretiyor japon kapasitörler kullanıyor sana ne lazımAlırsam kesinlikle pişman etmeyecek bir PSU demek ki hocam ? Malzeme kalitesine filan nereden bakabiliriz acaba PSU'lardan pek anlamıyorum.![]()
Bende pek değişim ile uğraşmayı seven birisi değilim eğer alırsam aldığım zaman yeni gönderirler umarımEvet, öğrenebiliyorsunuz sadece uyarayım dedim. Bazı kişiler değişim ile uğraşmak istemiyor.
Tuf gold serileri b- yani enermaxtan düşük standarlari vardırEski gelip gelmediğini seri no'sundan öğrenebilirim hocam ?
https://www.n11.com/urun/asus-tuf-g...8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel#unf-inst şöyle bir PSU'da buldum bunlar sence nasıldır merak ettiğimden ve bilgilenmek istediğim için soruyorum.
Tamamiyle kazık. Alınmaz.Eski gelip gelmediğini seri no'sundan öğrenebilirim hocam ?
https://www.n11.com/urun/asus-tuf-g...8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel#unf-inst şöyle bir PSU'da buldum bunlar sence nasıldır merak ettiğimden ve bilgilenmek istediğim için soruyorum.
https://www.hepsiburada.com/raijint...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.55.8 Bu nasıldır peki hocam ?Tuf gold serileri b- yani enermaxtan düşük standarlari vardır