Çözüldü✓ Psu önerisi istiyorum

Fiyatına göre üst düzey bir model lakin ses olarak belki tatmin etmeyebilir. Attığım iki model daha üstün çoğu konuda.
Ses olarak ne gibi bir sorun çıkarır eğer satın alırsam Enermax PSU'yu ?

Ben sese çok takmam kendime olsa alırım çünkü 1000w üstüne çıktığın zaman a sınıfı psular 7 8 k dan başlıyor ne yazikki

Yanı sınıfı b+ değil sebebi fanların biraz agresif olması yoksa psu a sınıfı yani üst düzey kapasitör ve kullanılan malzemeler
Alırsam kesinlikle pişman etmeyecek bir PSU demek ki hocam ? Malzeme kalitesine filan nereden bakabiliriz acaba PSU'lardan pek anlamıyorum. :D

Ses olarak ne gibi bir sorun çıkarır eğer satın alırsam Enermax PSU'yu ?
Sıkıntı çıkarmaz. Tam yükte 42 desibel seviyesinde ses yapsada zaten tam yükte kullanmayacaksınız hiç bir zaman. Fan eğrisi agresif biraz sadece. Bir de eski revizyon gelirse değişim istemeniz lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alırsam kesinlikle pişman etmeyecek bir PSU demek ki hocam ? Malzeme kalitesine filan nereden bakabiliriz acaba PSU'lardan pek anlamıyorum. :D
ASUS rog aura'nın genel anlamdaki yapı kalitesi daha iyi tabii ki soğutma blokları gibisinden lakin Enermax'da o fiyata göre rakipsiz.

Sıkıntı çıkarmaz. Tam yükte 42 desibel seviyesinde ses yapsada zaten tam yükte kullanmayacaksınız hiç bir zaman. Fan eğrisi agresif biraz sadece. Bir de eski revizyon gelirse değişim istemeniz lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ASUS rog aura'nın genel anlamdaki yapı kalitesi daha iyi tabii ki soğutma vs. lakin Enermax'da o fiyata göre rakipsiz.
Eski gelip gelmediğini seri no'sundan öğrenebilirim hocam ?
https://www.n11.com/urun/asus-tuf-g...8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel#unf-inst şöyle bir PSU'da buldum bunlar sence nasıldır merak ettiğimden ve bilgilenmek istediğim için soruyorum.

Evet, öğrenebiliyorsunuz sadece uyarayım dedim. Bazı kişiler değişim ile uğraşmak istemiyor.
Bende pek değişim ile uğraşmayı seven birisi değilim eğer alırsam aldığım zaman yeni gönderirler umarım :D

Eski gelip gelmediğini seri no'sundan öğrenebilirim hocam ?
https://www.n11.com/urun/asus-tuf-g...8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel#unf-inst şöyle bir PSU'da buldum bunlar sence nasıldır merak ettiğimden ve bilgilenmek istediğim için soruyorum.
Tamamiyle kazık. Alınmaz.

Bu model var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,532
Üyeler
183,299
Son üye
furkanbeys
Geri