Yardım Bu kasa alınır mı? yardım

arkadaşlar incehesaptan 9070xt hazır sistem alacam içinde bu kasa var akvaryum olduğu için tercih ediyorum herkes frisby e kötü diyor neden,alınır mı?Frisby FC-9545G 850W 80+ Bronze 7x120MM RGB FAN Mid Tower ATX Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa https://www.incehesap.com/frisby-fc...source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile
alınmaz tabii ki parana yazık o psuya zaten sistem de emanet edilmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar incehesaptan 9070xt hazır sistem alacam içinde bu kasa var akvaryum olduğu için tercih ediyorum herkes frisby e kötü diyor neden,alınır mı?Frisby FC-9545G 850W 80+ Bronze 7x120MM RGB FAN Mid Tower ATX Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa https://www.incehesap.com/frisby-fc...source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile
hangi sistem link varmı ?

alınmaz tabii ki parana yazık o psuya zaten sistem de emanet edilmez

hangi sistem link varmı ?

Hocam psu neden kötü varmı testi veya kanıtı fiyatıda tuzlu neden kötü ki?

testini geç marka leş zaten testi ondan yok kalitesiz marka ve bu ssitemde kalitesiz bu sistemi sakın alma parça kalitesi yok bu kadar pahalı sistemde 16 gb ramin ne işi var ve o ramler çoğu sistemde sorunlu ssd zaten o sisteme küfür gibi anakart zaten hak getire ekran kartı kasa psu üst seviye tutulup diğerleri kalitesiz seçilmiş

Ne idüğü belli değil. Belki bilindik bir üreticiye OEM yaptırılıp sadece marka basılmıştır lakin böyle bir riske girilmez kesinlikle. Vento'da kalabilir sistem. Sonradan kasa'yı değiştirirsiniz.

testini geç marka leş zaten testi ondan yok kalitesiz marka ve bu ssitemde kalitesiz bu sistemi sakın alma parça kalitesi yok bu kadar pahalı sistemde 16 gb ramin ne işi var ve o ramler çoğu sistemde sorunlu ssd zaten o sisteme küfür gibi anakart zaten hak getire ekran kartı kasa psu üst seviye tutulup diğerleri kalitesiz seçilmiş
16gb değilki ram

Ne idüğü belli değil. Belki OEM yaptırılıp sadece marka basılmıştır lakin böyle bir riske girilmez kesinlikle. Vento'da kalabilir sistem. Sonradan kasa'yı değiştirirsiniz.
sorun çıkarırmı psu

16gb değilki ram

sorun çıkarırmı psu
he okey ama yinede o anakart ve ssd o sisteme olmaz ssd neyse de anakart o işlemciye olmaz sorun yaşatabilir

16gb değilki ram

sorun çıkarırmı psu
evet o firizbi mi neyse beş para etmez sorun çıkartır şuanki kasa kalsın anakartıda bence değiştir seçeneklerden o anakart o işlemciye gitmez

1758981529198.webp

Bitfenix mh100'ün içinde dandik bir psu vardı , ceto premiumdan emin değilim ama sırf kasayı gösterişli yapıp psuyu kötü koymuşlardır havası verdi , benim gördüğüm kadarıyla alınabilecek en mantıklısı bu içindeki psu kaliteli idi.

16gb değilki ram

sorun çıkarırmı psu
en kötü 119 tl farka m r modelini al hiç yoktan vrm souğutucu var illaha bunu alacağım diyorsan bana kalirsa sistem tavsiye konusu aç arkadaşlar oradan dha mantıklı sistemler önersin

Alıntıyı görüntüle
Bitfenix mh100'ün içinde dandik bir psu vardı , ceto premiumdan emin değilim ama sırf kasayı gösterişli yapıp psuyu kötü koymuşlardır havası verdi , benim gördüğüm kadarıyla alınabilecek en mantıklısı bu içindeki psu kaliteli idi.
kral anakartı da gitmemiş ki ssd de çok giriş böyle işlemci ve ekran kartlı sistemde komik kalır

en kötü 119 tl farka m r modelini al hiç yoktan vrm souğutucu var illaha bunu alacağım diyorsan bana kalirsa sistem tavsiye konusu aç arkadaşlar oradan dha mantıklı sistemler önersin

kral anakartı da gitmemiş ki ssd de çok giriş böyle işlemci ve ekran kartlı sistemde komik kalır
arkadaşlar anakartı ssd yi felan yükselttim zaten 65k oldu sistemin fiyatı ama akvaryum kasa olması lazım görünüşe önem veriyorum aşırı derecede berbatmı frisby kasa

200tl farkla g3 seçer , ana kart yeterli aslında üzmez hatta 100tl farkla m-r var seçilebilir.

arkadaşlar anakartı ssd yi felan yükselttim zaten 65k oldu sistemin fiyatı ama akvaryum kasa olması lazım görünüşe önem veriyorum aşırı derecede berbatmı frisby kasa
sana önerdiğim de akvaryum kasa ve evet frisby berbat.

gaming gecesuıbnde beleş diyebileceğimiz fiyatlara kasalar geliyor. Geçtiğimiz cuma da geldi. 3-4 keredir segotep radyant +750w psu gelyordu 3200 tl ye. Parası cüzi olsa okeydi ama 2. el lianli, nzxt falan çekersinbu paralara cok daha hayırlı olur

Geri