Bisikletler neden bu kadar pahalı

ama ben polislerin 250 w kuralını dikkate aldığını sanmıyorum. ters şeritten falan gitmezsen dokunmazlar bence

hiç bir polis bisiklet çevirmekle uğraşmaz o yüzden çok takılma yani w olaylarından haberleri bile yoktur
ama ben polislerin 250 w kuralını dikkate aldığını sanmıyorum. ters şeritten falan gitmezsen dokunmazlar bence

Bu volta vb4 alsam? Yapay zekaylada değerlendirirken aklıma fikir verdi o bataryayı yükselt dedi bense motoru bu elektrikli scooter f/p benim elektronik.bilgim.var bunun ön tarafada bi 250w motor alsam sonra bataryayı yükseltip çift sürücü yerleştirsem nasıl olur

tr de ne ucuzki seni a noktasından b noktasına götüren alet ucuz olsun... benimde 1000w mid drive dönüşümlü bisikletim var. motor araba bi yere kadar ama bundan çok keyif alıyorum.

tr de ne ucuzki seni a noktasından b noktasına götüren alet ucuz olsun... benimde 1000w mid drive dönüşümlü bisikletim var. motor araba bi yere kadar ama bundan çok keyif alıyorum.
Bu volta vb4 alsam? Yapay zekaylada değerlendirirken aklıma fikir verdi o bataryayı yükselt dedi bense motoru bu elektrikli scooter f/p benim elektronik.bilgim.var bunun ön tarafada bi 250w motor alsam sonra bataryayı yükseltip çift sürücü yerleştirsem nasıl olur
Hocam bi baksan

J
hocam kit.bulamıyorum 1000w lık uygun adam akıllı birtane birde bu e bisikletlerde çift sürücü ve çift motor olayı yok.galiba sadece arka çünkü dedim.hani vb4 ü alayım ön tarafada 250w takayım ama bulamıyorum.çift sürücü

Jhocam kit.bulamıyorum 1000w lık uygun adam akıllı birtane birde bu e bisikletlerde çift sürücü ve çift motor olayı yok.galiba sadece arka çünkü dedim.hani vb4 ü alayım ön tarafada 250w takayım ama bulamıyorum.çift sürücü
var ama tuzlu. ben alba dan aldım tavsiye ederim

Geri