ekran kartı 01010
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 448
şu ana kadar gittiğim en uzun mesafe iskenderun ile erzin arası idi yalaşık 50 kilometre
Hocam bide bu 250w üstü olanlar ehliyet falan zorunluymuş o nasıl oluyo işte sigorta vskötü deneyim olarakta benim şansıma disk fireni ayarsız geldi bana gitmeye başladığım zaman arkada titreme yapıyor daha gidip ayar çekicem ona
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
25 mx
Hocam bide bu 250w üstü olanlar ehliyet falan zorunluymuş o nasıl oluyo işte sigorta vs
BU KATEGORİ için ayrı sigorta var diye biliyorum M sınıfı eyliyet yeterli olurHocam bide bu 250w üstü olanlar ehliyet falan zorunluymuş o nasıl oluyo işte sigorta vs
Hocam ehliyete ayrı para sigorta ayrı para motor alak daha iyiMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
BU KATEGORİ için ayrı sigorta var diye biliyorum M sınıfı eyliyet yeterli olur
pedal desteği konusunda ben bisikletçiyim yani bu bufalo f modelini almadan önce balkonda 6 tane bisiklet vardı. yani uzun mesefelere bisikletle giderim osmaniye antep arası çok gidip geldim. buyüzden ben bu f modelini alırken kilosuna bakmadım. bisiklet 32 kilo olarak geldi25 ise yine iyi hocam pedal desteğiyle 30 görür herhalde
Hocam bende bir yandan scooter yerine bisiklet sürmekten daha keyif alıyorum yarış bisikleti fiyatlarına bakıyorum zaten 50-60k arası ne gerek var elektrikli alırım daha iyipedal desteği konusunda ben bisikletçiyim yani bu bufalo f modelini almadan önce balkonda 6 tane bisiklet vardı. yani uzun mesefelere bisikletle giderim osmaniye antep arası çok gidip geldim. buyüzden ben bu f modelini alırken kilosuna bakmadım. bisiklet 32 kilo olarak geldi. şuana kadar kullandığım en ağır bisiklet ti yani yolda şarzın biterse sağlam bacak kası yaparsın
![]()
bu bisikleti sürerken hiçbir polis durdurupta bu kaç w lık diye sormadı veya çevirmedi senide çevireceklerini pek sanmıyorumHocam ehliyete ayrı para sigorta ayrı para motor alak daha iyi
Bende onu düşünüyom sksjskjdjdbu bisikleti sürerken hiçbir polis durdurupta bu kaç w lık diye sormadı veya çevirmedi senide çevireceklerini pek sanmıyorum![]()
2020 de salcano xrs02 almıştım 9k ya full karbon şasi. 8 9 kilo arası bişeydi halen uzun mesafede gram yormuyor tek sıkıntı lastik er yıl düzenli dış lastik değiştirmen gerekiyor yoksa her an lastik patlıyorHocam bende bir yandan scooter yerine bisiklet sürmekten daha keyif alıyorum yarış bisikleti fiyatlarına bakıyorum zaten 50-60k arası ne gerek var elektrikli alırım daha iyi
birazda pedala asılıyormuş gibi yap şüphelenmesinlerBende onu düşünüyom sksjskjdjd
Hocam ben o fiyata karbon bulsam direk uçucam2020 de salcano xrs02 almıştım 9k ya full karbon şasi. 8 9 kilo arası bişeydi halen uzun mesafede gram yormuyor tek sıkıntı lastik er yıl düzenli dış lastik değiştirmen gerekiyor yoksa her an lastik patlıyor
birazda pedala asılıyormuş gibi yap şüphelenmesinler![]()
Direk sanayiye girerim.hocam motoru anlık indirirler zaten2020 de salcano xrs02 almıştım 9k ya full karbon şasi. 8 9 kilo arası bişeydi halen uzun mesafede gram yormuyor tek sıkıntı lastik er yıl düzenli dış lastik değiştirmen gerekiyor yoksa her an lastik patlıyor
birazda pedala asılıyormuş gibi yap şüphelenmesinler![]()
zaten batarya şasinin içine gizlendiği için belli olmuyor çok karanlıkta sürmiceksen öndeki farı kapat öyle de süre bilirsin benceHocam ben o fiyata karbon bulsam direk uçucam
Direk sanayiye girerim.hocam motoru anlık indirirler zaten
Hocam olmadı motoru değişirimzaten batarya şasinin içine gizlendiği için belli olmuyor çok karanlıkta sürmiceksen öndeki farı kapat öyle de süre bilirsin bence
çevirmeye takılmadan
bunun gibileri çevirirler işte
zaten 250 nin üstü için istiyorlar bunlar 250 lik tam sınırda kalıyorlarHocam olmadı motoru değişirim