Bisikletler neden bu kadar pahalı

kötü deneyim olarakta benim şansıma disk fireni ayarsız geldi bana gitmeye başladığım zaman arkada titreme yapıyor daha gidip ayar çekicem ona :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

25 mx
Hocam bide bu 250w üstü olanlar ehliyet falan zorunluymuş o nasıl oluyo işte sigorta vs

25 ise yine iyi hocam pedal desteğiyle 30 görür herhalde
pedal desteği konusunda ben bisikletçiyim yani bu bufalo f modelini almadan önce balkonda 6 tane bisiklet vardı. yani uzun mesefelere bisikletle giderim osmaniye antep arası çok gidip geldim. buyüzden ben bu f modelini alırken kilosuna bakmadım. bisiklet 32 kilo olarak geldi :D . şuana kadar kullandığım en ağır bisiklet ti yani yolda şarzın biterse sağlam bacak kası yaparsın :D

pedal desteği konusunda ben bisikletçiyim yani bu bufalo f modelini almadan önce balkonda 6 tane bisiklet vardı. yani uzun mesefelere bisikletle giderim osmaniye antep arası çok gidip geldim. buyüzden ben bu f modelini alırken kilosuna bakmadım. bisiklet 32 kilo olarak geldi :D . şuana kadar kullandığım en ağır bisiklet ti yani yolda şarzın biterse sağlam bacak kası yaparsın :D
Hocam bende bir yandan scooter yerine bisiklet sürmekten daha keyif alıyorum yarış bisikleti fiyatlarına bakıyorum zaten 50-60k arası ne gerek var elektrikli alırım daha iyi

Hocam bende bir yandan scooter yerine bisiklet sürmekten daha keyif alıyorum yarış bisikleti fiyatlarına bakıyorum zaten 50-60k arası ne gerek var elektrikli alırım daha iyi
2020 de salcano xrs02 almıştım 9k ya full karbon şasi. 8 9 kilo arası bişeydi halen uzun mesafede gram yormuyor tek sıkıntı lastik er yıl düzenli dış lastik değiştirmen gerekiyor yoksa her an lastik patlıyor

Bende onu düşünüyom sksjskjdjd
birazda pedala asılıyormuş gibi yap şüphelenmesinler :D

2020 de salcano xrs02 almıştım 9k ya full karbon şasi. 8 9 kilo arası bişeydi halen uzun mesafede gram yormuyor tek sıkıntı lastik er yıl düzenli dış lastik değiştirmen gerekiyor yoksa her an lastik patlıyor

Hocam ben o fiyata karbon bulsam direk uçucam

Direk sanayiye girerim.hocam motoru anlık indirirler zaten

Hocam ben o fiyata karbon bulsam direk uçucam

Direk sanayiye girerim.hocam motoru anlık indirirler zaten
zaten batarya şasinin içine gizlendiği için belli olmuyor çok karanlıkta sürmiceksen öndeki farı kapat öyle de süre bilirsin bence

çevirmeye takılmadan

bunun gibileri çevirirler işte

Hocam olmadı motoru değişirim
zaten 250 nin üstü için istiyorlar bunlar 250 lik tam sınırda kalıyorlar

4.satırda bu konu hakkında açıklama var

Geri