Hiçbir şey hepsi aynı plastik leğenbu fiyata sizin öneriniz nedir
tanıdığım bir yetkili bayi bana özel 3500tl'ye ls2 rapid2 satıyor alınır mı?
kuryeyim kask almam lazım başka önerileriniz varsa bütçem 5000tl
Yanlış anlaşılma olmuş kask ikinci el değil sıfır, tanıdık olduğu için indirim yapıyor.Zaten LS2 Rapid kötü, sen bir de ikinci el almayı düşünüyorsun. İkinci el kask alınmaaz.
![]()
HJC C10 KASK BEYAZ HJC HJC KAPALI KASKLAR
HJC C10 KASK BEYAZ HJC HJC KAPALI KASKLAR HJC C10C10, gelişmiş CAD teknolojisi kullanılarak tasarlanan Gelişmiş Polikarbonat Kompozit kabuğu sayesinde, kaliteye ve güvenliğe değer veren her yaştan sürücü için tamamen yeni, rekabetçi fiyatlara sahip kapalı kask. Geniş görüşlü, optik olarak üstün biwww.drdmotorbikes.com
filozof her post altında bir tane var bunlardan.Hiçbir şey hepsi aynı plastik leğen
Mt thunder 4 güzel kask, hayırlı olsun.Yanlış anlaşılma olmuş kask ikinci el değil sıfır, tanıdık olduğu için indirim yapıyor.
Kask seçimimi indirimle birlikte 6000TL'ye MT Thunder 4 olarak yaptım, kask hakkında bir bilginiz var mıdır?
LS2 bir markadır, onlarca farklı modeli vardır. RAPID NET VE AÇIK ARA KÖTÜ BİR MODELDİR. Tedbirsiz olmasın, tedbiri düzgün alsın diye, Rapidi önermiyoruz.beğenilmeyen ls2 kask ile adamın biri lineaya kafa kafaya girmiş kaskı korumuştu adamı. tedbir senden gerisi allahtan
motorda en önemlisi kask ucuza kaçılacak bir şey değil gerekirse motordan pahalı ekipmanın olmalı olası bir kazada hayatta kalmak istiyorsantanıdığım bir yetkili bayi bana özel 3500tl'ye ls2 rapid2 satıyor alınır mı?
kuryeyim kask almam lazım başka önerileriniz varsa bütçem 5000tl