Beyler gelin ada alalım

Ben Jupiterden 100 dönüm arazi almışım ama ipotekle daha ödemelerim devam ediyor.
beyler plan değişti adayı madayı boşverim tigir:er sistemini baz olarak DEVLET-İ GALAKTİKİYEYİ KURACAĞIZ HERKES ZAUR UN IBANINI ALSIN İPOTEĞİNİ KAPATIN ADAMIN

beyler plan değişti adayı madayı boşverim tigir:er sistemini baz olarak DEVLET-İ GALAKTİKİYEYİ KURACAĞIZ HERKES ZAUR UN IBANINI ALSIN İPOTEĞİNİ KAPATIN ADAMIN
Ya ne iyi olur, sizede pay veririm arazimden komşularım olursunuz.
Ama gaz maskesiyle gezeceğimiz için tokalaşmada biraz sıkıntı olucaktır. Alışırız artık.

Koç holdingden hisse karşılığı alamazmuyız

Konuyu sen açtın diye Cumhurbaşkanı olacaksan yıkarım öyle hükümeti

KentKart geçiyor mu.

Son düzenleme:
1000 kişi getiriyorum. Onların her koyduğu paradan %10 pay isterim + birde 10 dönüm arazi istiyorum imarlı.

3.6 Hektarlık Alan,Sadece ve Sadece 4 Milyon Euro,Beyler 182K kişi arasından 2K adam çıkarırız her şekil,
herkes ortaya 2K Euro atsa alırız,bundan sonra yunanistan'ı ülke topraklarıma katmak için karargahımız olur

2K'lık payını ödeyip adada 2 binde birlik pay almak isteyen varsa dekontu DM den iletsin,teşekkürler
:hoba:
https://island-seeker.com/islands-for-sale/greece/ ,ikinci sıradaki olan dediğim
Yarış pisti bana özel araba ve sınırsız yakıt sağlanıcaksa okeyim. Plan jüpitere kaymış. Oranın f1 pilotu Olcam.

Geri