Kasanın masada kapladığı alan az olmalı. Atx psu, 360mm radyatör ve micro ATX anakart destekli kasa önerin. Deepcool ch270 Jumbum'da satılıyor ama 6200TL.
Bende LianLi Lancool 207 var ama yatay yerleşimli olduğu için masada çok yer kaplıyor.CH270’nin tasarımını ve hava akışını beğendiysen şu modellere de bakabilirsin: Deepcool CH510 Mesh Digital biraz daha büyük ve hava akışı çok iyi, Deepcool CH260 boyut olarak benzer ve fiyat/performans olarak mantıklı, Lian Li Lancool 205 Mesh sade ve şık, iç hacmi geniş, Phanteks Eclipse G360A ise fanlarıyla beraber geliyor ve montajı kolay. Sistem parçalarının (GPU uzunluğu, radyatör vs.) ölçülerine göre karar verirsen sorun yaşamazsın.
360mm radyatör, ATX güç kaynağı ve mATX anakart destekli kasa bakıyorum.
Aynı anda çok zor hocam. Hem alan koruyayım hem de bunlar olsun zor yani. En azından 360mm konusunda daha ılımlı olmalısınız bence360mm radyatör, ATX güç kaynağı ve mATX anakart destekli kasa bakıyorum.
Uzun süre beni idare etmesi için 360mm istiyorum aslında.Aynı anda çok zor hocam. Hem alan koruyayım hem de bunlar olsun zor yani. En azından 360mm konusunda daha ılımlı olmalısınız bence
Link bu konuya yönlendiriyor.
Dikey yerleşimli kasalarla mümkün de. Pek tercih edilmediği için ülkede yok.Aynı anda çok zor hocam. Hem alan koruyayım hem de bunlar olsun zor yani. En azından 360mm konusunda daha ılımlı olmalısınız bence
Hocam güçlü sistem istiyosanız bileşenler büyür, küçük kasaya sığamazsınız, sığsanız da hava akışına yer kalmazUzun süre beni idare etmesi için 360mm istiyorum aslında.
Hocam vardır illaki vardır özel arge çalışmalarıyla güzel bir şeyler yapmışlardır ama hem talep azlığından hem arge, tasarım maaliyetlerinden istediğiniz fiyata bulamazsınız, dediğim gibi olay gene takasa dönüyorDikey yerleşimli kasalarla mümkün de. Pek tercih edilmediği için ülkede yok.
Uzun süre beni idare etmesi için 360mm istiyorum aslında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Link bu konuya yönlendiriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dikey yerleşimli kasalarla mümkün de. Pek tercih edilmediği için ülkede yok.