Deepcool ch270 benzeri kasa önerisi.

ghurtey

80+
Reaksiyon skoru
116
Bütçe
5000
Kasanın masada kapladığı alan az olmalı. Atx psu, 360mm radyatör ve micro ATX anakart destekli kasa önerin. Deepcool ch270 Jumbum'da satılıyor ama 6200TL.

Ekler

• CH270 DIGITAL.webp
    CH270 DIGITAL.webp
    73 KB · Hit: 36
CH270’nin tasarımını ve hava akışını beğendiysen şu modellere de bakabilirsin: Deepcool CH510 Mesh Digital biraz daha büyük ve hava akışı çok iyi, Deepcool CH260 boyut olarak benzer ve fiyat/performans olarak mantıklı, Lian Li Lancool 205 Mesh sade ve şık, iç hacmi geniş, Phanteks Eclipse G360A ise fanlarıyla beraber geliyor ve montajı kolay. Sistem parçalarının (GPU uzunluğu, radyatör vs.) ölçülerine göre karar verirsen sorun yaşamazsın.

CH270’nin tasarımını ve hava akışını beğendiysen şu modellere de bakabilirsin: Deepcool CH510 Mesh Digital biraz daha büyük ve hava akışı çok iyi, Deepcool CH260 boyut olarak benzer ve fiyat/performans olarak mantıklı, Lian Li Lancool 205 Mesh sade ve şık, iç hacmi geniş, Phanteks Eclipse G360A ise fanlarıyla beraber geliyor ve montajı kolay. Sistem parçalarının (GPU uzunluğu, radyatör vs.) ölçülerine göre karar verirsen sorun yaşamazsın.
Bende LianLi Lancool 207 var ama yatay yerleşimli olduğu için masada çok yer kaplıyor.

Son düzenleme:
Deepcool ch160 olabilir ama hava soğutma ile kullanılıyor.

mini itx ve daha kompakt bir şey ararsan kesinlikle Lian li a4 h2o öneririrm kendim kullanıyorum ve mükemmel

360mm radyatör, ATX güç kaynağı ve mATX anakart destekli kasa bakıyorum.
Aynı anda çok zor hocam. Hem alan koruyayım hem de bunlar olsun zor yani. En azından 360mm konusunda daha ılımlı olmalısınız bence

Aynı anda çok zor hocam. Hem alan koruyayım hem de bunlar olsun zor yani. En azından 360mm konusunda daha ılımlı olmalısınız bence
Uzun süre beni idare etmesi için 360mm istiyorum aslında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link bu konuya yönlendiriyor.

Dikey yerleşimli kasalarla mümkün de. Pek tercih edilmediği için ülkede yok.

Uzun süre beni idare etmesi için 360mm istiyorum aslında.
Hocam güçlü sistem istiyosanız bileşenler büyür, küçük kasaya sığamazsınız, sığsanız da hava akışına yer kalmaz
Ya büyük kasaya yönelin ya da sistemin bileşenlerini küçük kasaya göre seçin, bir takas olmalı

Dikey yerleşimli kasalarla mümkün de. Pek tercih edilmediği için ülkede yok.
Hocam vardır illaki vardır özel arge çalışmalarıyla güzel bir şeyler yapmışlardır ama hem talep azlığından hem arge, tasarım maaliyetlerinden istediğiniz fiyata bulamazsınız, dediğim gibi olay gene takasa dönüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,296
Üyeler
184,138
Son üye
user3
Geri