CS 2 Vac Ban Açtırma Destek

Reaksiyon skoru
3
CS 2 De Haksız Yere 314 GUN Once Ban Yedim Cidden Hile Açmadım Dun 22.10 Gibi İtiraz Ettim Eklemek İstediğiniz Başka Şeyleri Yazın Dedi CS GO Ekibi Tarafından İncelenenicek Hala Cevap Gelmedi
Steam Destek Yazdımü

bir kere ekran kartı sürücüsünden dolayı hatalı banlanmalar olmuştu ama açıldı onlar. sebepsiz yere vac yiyeni pek görmedim. skinchanger falan mı kullandın

bir kere ekran kartı sürücüsünden dolayı hatalı banlanmalar olmuştu ama açıldı onlar. sebepsiz yere vac yiyeni pek görmedim. skinchanger falan mı kullandın
reis hayatımda hiç kullanmadım 3-4 arkadaşım kullandı ban yedi 2 3 kez kaldırdılar ben sebepsiz yere yememe rağmen 1 gundur ne mesaj veren ne ilgilenenn var

Sebepsiz VAC yemezsin. Overwatch sistemi bile öyle çalışmıyor.

steam destek illaki dönüş yapar ama biraz sürebilir. hesabını başkalarına falan verdin mi ya da aynı telefon numarası ile başka hesap açıp orada ban yedin mi

Sebepsiz VAC yemezsin. Overwatch sistemi bile öyle çalışmıyor.
bildiin sebepsiz yedim hadi onu geçelim benim arklar bedava hileden 2-3 yiyip itiraz edip nası açtırdı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

steam destek illaki dönüş yapar ama biraz sürebilir. hesabını başkalarına falan verdin mi ya da aynı telefon numarası ile başka hesap açıp orada ban yedin mi
Knk hiç hile açmadım hayatımda bir kere bir oyunda bile

bir de neden 1 sene bekledin itiraz için? bu biraz sorun olabilir belki destek için

bir de neden 1 sene bekledin itiraz için? bu biraz sorun olabilir belki destek için
Reis hiç aklıma gelmedi itiraz etmek geçen arklar dedi itiraz et die bende steam destej yazdım eğer açarlarsa seckin baya oyun alacam 25+ den fazla

knk bide bu oyun cd bulamıom ben ubisoft cd key istiyor giremiom yok cd keyi bu oyunun

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-09-29 220255.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-29 220255.webp
    55.9 KB · Hit: 20
Son düzenleme:
Reis hiç aklıma gelmedi itiraz etmek geçen arklar dedi itiraz et die bende steam destej yazdım eğer açarlarsa seckin baya oyun alacam 25+ den fazla

knk bide bu oyun cd bulamıom ben ubisoft cd key istiyor giremiom yok cd keyi bu oyunun
sağ tıkla yönet de orada cd anahtarları yazan bir yer olmasu gerek

Geri