Cs den durduk yere ban yedim

aDeathz

80+
Reaksiyon skoru
4
cs 2 çok saçma kötü bi oyun olma yolunda ısrarala ilerliyo durduk yere ban yedim cs 2 de hiç bi şekilde hile falan açmadım zaten bayadır pc açamaıyordum bile son dönemlerde giriyordum ondada haftalık ödülü bilğimle alıp çıkıyordum ban yedim nasıl açtırırım

Ekler

• 0bc5436c-ddfb-4300-b069-ee7761f42f2a.webp
    0bc5436c-ddfb-4300-b069-ee7761f42f2a.webp
    192 KB · Hit: 69
cs 2 çok saçma kötü bi oyun olma yolunda ısrarala ilerliyo durduk yere ban yedim cs 2 de hiç bi şekilde hile falan açmadım zaten bayadır pc açamaıyordum bile son dönemlerde giriyordum ondada haftalık ödülü bilğimle alıp çıkıyordum ban yedim nasıl açtırırım
Hocam geçmiş olsun öncelikle eğer arkada başka bir yazılım açıksa hile olarak algılamış olabilir aklıma bu geliyor veya rapor spami yemiş olabilirsiniz
Bu arada arkadaki oyun nedir hocam?

witcher 3 oynuyordum bir anda ekrana böyle bir yazı geldi
Hocam geçmiş olsun öncelikle eğer arkada başka bir yazılım açıksa hile olarak algılamış olabilir aklıma bu geliyor veya rapor spami yemiş olabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gta 5 de hile yaptım bir tek onun dılında giç bir oyunda yapmadım hile o hileyide epic games hesabımdaki gta v de yapıyordum onun dışındada hiç bir hile falanda kullanmadım gta dada hileyi yaptıktan sonra dosyaları siliyordum birde

witcher 3 oynuyordum bir anda ekrana böyle bir yazı geldi

gta 5 de hile yaptım bir tek onun dılında giç bir oyunda yapmadım hile o hileyide epic games hesabımdaki gta v de yapıyordum onun dışındada hiç bir hile falanda kullanmadım gta dada hileyi yaptıktan sonra dosyaları siliyordum birde
Hocam yani bı ticket atın istiyorsaniz itiraz edin

Hocam yani bı ticket atın istiyorsaniz itiraz edin
itiraz ettim cevap bekliyorum ama cidden cs go dana daha kötü olma yolunda ilerliyorlar

bu kadarda kötü yapılmaz bir oyun ama

itiraz ettim cevap bekliyorum ama cidden cs go dana daha kötü olma yolunda ilerliyorlar

bu kadarda kötü yapılmaz bir oyun ama
Ben eğleniyorum hocam tabi bazen şanssız olaylar gelebiliyor başıma adamın silahının bana full zirhken 33 vurup benim aknin 5 vuruş 70 falan vuruyor bazen derin nefes alıyorum o anlarda

Hilecilerle uğraşmak yerine valve, oyunda sadece hileciler kalıcak yakında :kekw:

Ben eğleniyorum hocam tabi bazen şanssız olaylar gelebiliyor başıma adamın silahının bana full zirhken 33 vurup benim aknin 5 vuruş 70 falan vuruyor bazen derin nefes alıyorum o anlarda
cidden çöp oyun durduk yere ban atıyorlar son dönemde cs nin rekabetci sisteminde haftalık ödül için oynadım bir tek onun dışında zaten faceit den oynuyordum artık okadar vahim durumda kendi rekabetci sisteminde oynayan bırakmadı zaten valve şimdide hile olmayanları banlıyor zaten hit box lar hala bozuk kafasındaki aim hala hs gitmiyo çoğu zaman çöp oyun artık

Hocam kendim şahsen denemedim ama online oyunlarda FSR, FRAME Generation, vs açmak iyi değilmiş. Hile olarak algılanabiliyormuş.

Hilecilerle uğraşmak yerine valve, oyunda sadece hileciler kalıcak yakında :kekw:
cidden kafayı yemelik ekran kartını aldığım elemanın cs de 3000 saati var ve hile kullanarak oynuo seçkin puanı çocuğun 29000 yayıncının birinin yayınındada görünğyor ama ban yemiyor ben yiyorum normal oynadığım halde

hocam
Hocam kendim şahsen denemedim ama online oyunlarda FSR, FRAME Generation, vs açmak iyi değilmiş. Hile olarak algılanabiliyormuş.
fsr falanda açık değildiki

Beni haksız yere vac ban attı ve bir daha açmadı hile kullanmama rağmen böyle bir pyun

Geri