Monitör önerisi 5-7k

Strak51

80+
Reaksiyon skoru
0
5-6.5 K arası pivot min 200 hz f/p gaming monitör arıyorum ips panel olursa iyi olabilir
trendyol hepsiburada vs

halihazırda monitörüm var 280 hz fakat sanırım paneli kırıldı
1759189672202.webp

curve olmayana baktım güzele benziyor fakat gamebooster iyi bir markamı türkiye dist. vs iyi midir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani araştırıyorum araştırdıkca monitör alasım gelmiyo biri o marka kötü diyo biri iyi diyo lütfen monitörden anlayan biri yazsın

Son düzenleme:
curve olmayana baktım güzele benziyor fakat gamebooster iyi bir markamı türkiye dist. vs iyi midir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani araştırıyorum araştırdıkca monitör alasım gelmiyo biri o marka kötü diyo biri iyi diyo lütfen monitörden anlayan biri yazsın
gamebooster kullanan bir arkdaşım vardı memnundu sıkıntısı yoktu ama kullanmadım bilemiyorum ben şuanda monster aryond monitör kullanıyorum 240hz kronikleri var moniyöre bütçe ayırdığımda 2k 240 falan geçmeyi düşünüyorum ama marka emin değilim

https://www.hepsiburada.com/asus-tu...esiz-dusuk-mavi-isik-monitor-p-HBCV00009PZX2H
buna baktım fakat o fazeon daha tatmin edici özellik olarak ayrıca türkiye distb. belli bile değil bu asus hakkında ne düşünüyorsunuz
güzel asus marka sonuçta ama pivot özelliğini desteklemiyor bence 27 inçlik bir monitör daha iyi olur sonuçta bu paraları veriyorsan 27 inç olması daha iyi yinede bunu alayım diyorsan burdan daha ucuza alabilirsin

Geri