Arabam sabah çok geç çalışıyor ve sola dönerken stop ediyor

KladRose

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba
Proton Gen2 araç aldım araba motordan hasarlı idi 4 5 ay o şekilde yatmış motorunu topladım ancak arabanın benzinde bir problemi var sabah 6 7 veya daha fazla marşta çalışıyor ve sola ivmelenirken yakıt kesiyor araba sola dönerken iyice yavaşladıktan sonra yakıt geri geliyor enjektörleri söktüm bana göre zayıftı sizce sorun ne olabilir yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba
Proton Gen2 araç aldım araba motordan hasarlı idi 4 5 ay o şekilde yatmış motorunu topladım ancak arabanın benzinde bir problemi var sabah 6 7 veya daha fazla marşta çalışıyor ve sola ivmelenirken yakıt kesiyor araba sola dönerken iyice yavaşladıktan sonra yakıt geri geliyor enjektörleri söktüm bana göre zayıftı sizce sorun ne olabilir yardımcı olabilir misiniz?
g.o bedavaya versen anca alınır

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba
Foto varmı arabanın ve hangi renk

Foto varmı arabanın ve hangi renk
araç bu
1759255621766.webp

Mitsubishi ustası varsa ona götür aynı altyapı her usta değil gerçek olandan ama
kanka teşekkür ederim japoncu ustalar baktı hepsi bir şey dedi 10 15k fiyat çıkarıyorlar hepsi de farklı bir şey diyor soruna ben anlamadım gitti bu işi o yüzden burada sizlere soruyorum :))

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,524
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri