shankar1
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,219
Bakıyorum şuanKablosuz kulaklık 2k
monitör falan var mı yada dramlli ssd
Bakıyorum şuanKablosuz kulaklık 2k
monitör falan var mı yada dramlli ssd
7.827,24 TLkaça geldi
Bu, kutusu açılmış demek hocam. Varsa bir de depoda beklerken tozlanmıştır ya da kirlenmiştir.Arkadaşlar alt kısımda yazıyor ben mesela az önce 2400 tl bunu satın aldım ve ambalaji hasarli sadece
Müşteri hizmetleri mi belirtti b unuTelefon gelmiyor, %20li kısımdaki listeleme sistemsel hataymış, telefonları kimse almamış, amazon yanlışlıkla eklendiğini bu yüzden de ürünlerin kaldırıldığını söyledi. O yüzden adrese göndermeme hatası çıkmış.
Hocam TV olarak kullanmak istiyorum harici monitörüm var aslında m7 43 olanı almak istiyordum ama 32 inç yeter mi bilemedim.Yani g65b alın bence o da akıllı tv
Ölü pixel değil vida/kutu içeriği eksik yazıyorduOlu pixel olabilie mi sizce?Alıntıyı görüntüle
Olabilir hocam belli olmaz. Olursa direk iade gönderirsiniz.Olu pixel olabilie mi sizce?Alıntıyı görüntüle
Ölü pixel var diye ayrıca yaziyormuyduki hocam Amazon ?Ölü pixel değil vida/kutu içeriği eksik yazıyordu
iyidir alınır bütçe yoksa cloud3 wireless da olabilirNasıl iyi mi hocam kablosuz arıyorum ariyor