OrkunJJ
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,520
Aynısını kabul edilebilir yazıyordu 4600e sipariş ettim sırf meraktan. Temiz bir şey gelirse kalır gelmezse iadeOlu pixel olabilie mi sizce?Alıntıyı görüntüle

Aynısını kabul edilebilir yazıyordu 4600e sipariş ettim sırf meraktan. Temiz bir şey gelirse kalır gelmezse iadeOlu pixel olabilie mi sizce?Alıntıyı görüntüle
322 tlBulursan paylaşır mısın
piyasadan 2. el alacağına bunu al bence sıfırda çıkabilir kutu hasarlılarda oraya düşüyor iade hakkında varAlınır mı
Ölü pixelli bu yokmu ölü pixelsiz4K olarak günü kurtarıyor. Ama biliyorsunuz ideal olan 5K.
Var mı kelepir klavye mekanik M2 SSD 1 TB üzeri kablosuz gaming kulaklık falan yada 2k monitör?Monitörde ölü piksel varsa fiyatı daha düşük oluyor şu şekil.
Alıntıyı görüntüle
en ucuzVarmı ses sistemi
Ölü pixelsiz olanı mi g65b mi daha iyi acabaMonitörde ölü piksel varsa fiyatı daha düşük oluyor şu şekil.
Alıntıyı görüntüle
oled monitörler ve telefon dışında bileşen var mıydı ben göremedimÇogu sabah bitti neler neler gördüm ben
Yok kanka gerçek ses sistemi lazım evde 5+1 var basa falan tatmin etmiyor artık daha net ses veren nir şey lazımen ucuz
Aula N-108 1+1 USB/Aux Stereo 2.0 RGB Masaüstü Gaming Oyuncu Hoparlör Speaker Ses Sistemi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aula N-108 1+1 USB/Aux Stereo 2.0 RGB Masaüstü Gaming Oyuncu Hoparlör Speaker Ses Sistemi : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Var 12k’ya geliyor.Ölü pixelli bu yokmu ölü pixelsiz
razer blackwidow v4x vardı 2400 e klavyem olmasa alırdımVar mı kelepir klavye mekanik M2 SSD 1 TB üzeri kablosuz gaming kulaklık falan yada 2k monitör?