🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

arkadaşlar öncelikle para sizin paranız nasıl harcamak istiyorsanız öyle harcarsınız fakat ağım şahım bişey yok, amazonun iade politikası ortada yeri geliyor 1 yıllık ürünü bile prosüdürden dolayı iade alabiliyor. sadece kutusu yırtık çıkma ihtimali çok az ve kulaklık vs. gibi hassas bileşenlerinizinde aksesuarları eksik gelebilir. piyasa fiyatına %20 indirim var ama çok abarttınız gibi geldi. yani dünyayı kurtarcak bir fırsat ben göremedim
öyle deme hocam konvektör ısıtıcı bakıyodum en dandikleri 3 binden baslarken ben 2200 e bosch marka aldım amazondan 45-50 bin civarındaki soundbarı 13 bine 12 bin olan airpods pro yu 6.5 a mi stick 850 tl ye geldi

Bu hanginiz lan :DAS.WQe:Qwe.qw

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-10-01 130741.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-01 130741.webp
    162.6 KB · Hit: 239
arkadaşlar öncelikle para sizin paranız nasıl harcamak istiyorsanız öyle harcarsınız fakat ağım şahım bişey yok, amazonun iade politikası ortada yeri geliyor 1 yıllık ürünü bile prosüdürden dolayı iade alabiliyor. sadece kutusu yırtık çıkma ihtimali çok az ve kulaklık vs. gibi hassas bileşenlerinizinde aksesuarları eksik gelebilir. piyasa fiyatına %20 indirim var ama çok abarttınız gibi geldi. yani dünyayı kurtarcak bir fırsat ben göremedim
Hocam sen niye hep böyle muhalefetsin anti misin kelepir ürünlere?

Piyasa fiyatına %20 değil hocam zaten piyasanın bi tık altında satılıyor bu ürünler. üstüne %20 koyuluyor. sıfır fiyatına listelenmiyor. Ama ihtiyacı olan için güzel. Gereksiz harcamaya girince mantığı kalmıyor.

Temelde, Monitör iade sebebi nedir? :cool: :cool:
%90 ölü pikseldir de onu yazıyor zaten şu şekil eğer ölü piksel varsa.

Ekran görüntüsü 2025-09-29 135731.webp

mal ucuz olunca kusuru tatlı geliyor galiba. ölü piksellerini sever okşarım 4bine 2k monitör alınca

Geri