Alınır mı
Alınır mı
öyle deme hocam konvektör ısıtıcı bakıyodum en dandikleri 3 binden baslarken ben 2200 e bosch marka aldım amazondan 45-50 bin civarındaki soundbarı 13 bine 12 bin olan airpods pro yu 6.5 a mi stick 850 tl ye geldiarkadaşlar öncelikle para sizin paranız nasıl harcamak istiyorsanız öyle harcarsınız fakat ağım şahım bişey yok, amazonun iade politikası ortada yeri geliyor 1 yıllık ürünü bile prosüdürden dolayı iade alabiliyor. sadece kutusu yırtık çıkma ihtimali çok az ve kulaklık vs. gibi hassas bileşenlerinizinde aksesuarları eksik gelebilir. piyasa fiyatına %20 indirim var ama çok abarttınız gibi geldi. yani dünyayı kurtarcak bir fırsat ben göremedim
ps5 olur mu
Hmmmm m2
Hocam sen niye hep böyle muhalefetsin anti misin kelepir ürünlere?arkadaşlar öncelikle para sizin paranız nasıl harcamak istiyorsanız öyle harcarsınız fakat ağım şahım bişey yok, amazonun iade politikası ortada yeri geliyor 1 yıllık ürünü bile prosüdürden dolayı iade alabiliyor. sadece kutusu yırtık çıkma ihtimali çok az ve kulaklık vs. gibi hassas bileşenlerinizinde aksesuarları eksik gelebilir. piyasa fiyatına %20 indirim var ama çok abarttınız gibi geldi. yani dünyayı kurtarcak bir fırsat ben göremedim
Eder ona göreBende Lenovo loq var hocam laptop olarak. Beni tatmin eder mi renk konusunda sizce ?
Piyasa fiyatına %20 değil hocam zaten piyasanın bi tık altında satılıyor bu ürünler. üstüne %20 koyuluyor. sıfır fiyatına listelenmiyor. Ama ihtiyacı olan için güzel. Gereksiz harcamaya girince mantığı kalmıyor.arkadaşlar öncelikle para sizin paranız nasıl harcamak istiyorsanız öyle harcarsınız fakat ağım şahım bişey yok, amazonun iade politikası ortada yeri geliyor 1 yıllık ürünü bile prosüdürden dolayı iade alabiliyor. sadece kutusu yırtık çıkma ihtimali çok az ve kulaklık vs. gibi hassas bileşenlerinizinde aksesuarları eksik gelebilir. piyasa fiyatına %20 indirim var ama çok abarttınız gibi geldi. yani dünyayı kurtarcak bir fırsat ben göremedim
arkadaşlar öncelikle para sizin paranız nasıl harcamak istiyorsanız öyle harcarsınız fakat ağım şahım bişey yok, amazonun iade politikası ortada yeri geliyor 1 yıllık ürünü bile prosüdürden dolayı iade alabiliyor. sadece kutusu yırtık çıkma ihtimali çok az ve kulaklık vs. gibi hassas bileşenlerinizinde aksesuarları eksik gelebilir. piyasa fiyatına %20 indirim var ama çok abarttınız gibi geldi. yani dünyayı kurtarcak bir fırsat ben göremedim
%90 ölü pikseldir de onu yazıyor zaten şu şekil eğer ölü piksel varsa.Temelde, Monitör iade sebebi nedir?![]()
![]()
Heralde bu fiyata daha iyiside yoktur LG kalitesi sonuçta tekrardan sağolun hocam gelsinde yurt masasına sıkıştırmaya çalışcaz dahaEder ona göre
soyismi her şeyi belli ediyor.Bu hanginiz lanAS.WQe:Qwe.qw
4060 diyor ilandaki 4050Bu hanginiz lanAS.WQe:Qwe.qw