🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Üzgünüz, Samsung LS32FM700UUXUF 32 inç Akıllı Monitör M7 M70D UHD ürünü seçtiğiniz adrese gönderilemez. Lütfen ürünü kaldırın veya başka bir adres seçin.

bune demek la çıldıracam 1 tane ürün seçtim alşskşdsakl Başka adresler giriyorum gene olmuyor lşaksşdkas
başkası almış stoktan düşer birazdan

Valla hocam ben geçen sene aldım bunu incehesaptan ilk geldi ölü pikselliydi. iade ettim tekrar aldım yine ölü pikselli geldi sonra göndermedim tekrar. Şuan ölü piksel yayılması gibi bir durumda olmadı ama ekranda çizgiler vs çıktı altta başladı yukarı doğru yürüyor servis işi var ama üşendiğime götürmedim daha. çok rahatsız edecek düzeyde değil. ama ekran kalitesidir renk doğruluğudur vs baya iyi monitör. özellikle bu fiyata iyi baya yani.

arkadaşlar öncelikle para sizin paranız nasıl harcamak istiyorsanız öyle harcarsınız fakat ağım şahım bişey yok, amazonun iade politikası ortada yeri geliyor 1 yıllık ürünü bile prosüdürden dolayı iade alabiliyor. sadece kutusu yırtık çıkma ihtimali çok az ve kulaklık vs. gibi hassas bileşenlerinizinde aksesuarları eksik gelebilir. piyasa fiyatına %20 indirim var ama çok abarttınız gibi geldi. yani dünyayı kurtarcak bir fırsat ben göremedim

yüzde 20 muhabbeti bitti mi hangi ürüne baksam düşmüyor artık

Geri