shankar1
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,207
4700 geliyor iyi fiyatNasıl iyi mi hocam kablosuz arıyorum ariyor
4700 geliyor iyi fiyatNasıl iyi mi hocam kablosuz arıyorum ariyor
başkası almış stoktan düşer birazdanÜzgünüz, Samsung LS32FM700UUXUF 32 inç Akıllı Monitör M7 M70D UHD ürünü seçtiğiniz adrese gönderilemez. Lütfen ürünü kaldırın veya başka bir adres seçin.
bune demek la çıldıracam 1 tane ürün seçtim alşskşdsakl Başka adresler giriyorum gene olmuyor lşaksşdkas
Ben aldım SamsungG6 360hz 20.000 TLOled monitör alan var mı? Kaç'a düştü onlar
Başka ne var hocam M2 ssd monitör kablosuz kulaklık gaming için monitör 2k olursa iyi olur bakıyorum ya mevcut değil yada sepete eklenmiyorlar4700 geliyor iyi fiyat
Hocam bu monitör nasıldır toplam 3200e geldi bana daha iyisi varsa daha yola cikmadan iptal edeyim.Pahalı bu kötü g65b bunu yalar yutar.
Üzüldümbaşkası almış stoktan düşer birazdan
Valla hocam ben geçen sene aldım bunu incehesaptan ilk geldi ölü pikselliydi. iade ettim tekrar aldım yine ölü pikselli geldi sonra göndermedim tekrar. Şuan ölü piksel yayılması gibi bir durumda olmadı ama ekranda çizgiler vs çıktı altta başladı yukarı doğru yürüyor servis işi var ama üşendiğime götürmedim daha. çok rahatsız edecek düzeyde değil. ama ekran kalitesidir renk doğruluğudur vs baya iyi monitör. özellikle bu fiyata iyi baya yani.Olu pixel olabilie mi sizce?Alıntıyı görüntüle
vardı kablosuz Razer gaming ucuzdu kalmamış olabilirMasaüstü bilgisayar için hoparlör varmı acaba göremedim