Counter Strike 2 gerçekten P2W bir oyun

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,382
(şaka amaçlı olduğunu anlamayanlar var sanırım not düşeyim. sadece performans farkını belirtmek için yazdım p2w ile alakası yok)
Bilgisayarı yükseltmeden önce 60fps falan alıyordum ve çok büyük tutarsızlığım vardı. Maçtan maça, mapten mape hatta rounttan rounda çok büyük farklar oluyordu. Bir rount eco ace atıp bir rount önümdeki adamı vuramıyordum. Bilgisayarı yeniledim. Maks 600 fps falan alıyorum ama 200'e sabitledim. Bilgisayarı aldığımdan beri her maç değil ama %90 oranla falan o dalgalandığım zamanlardan bile iyi oynuyorum. Leetify ratingim utanç verici şekilde -1 iken bilgisayarı yükselttikten sonra ortalama 3-5, CT'de 6+, bazı maçlar 20+ kadar olmaya başladı. Şuan stat kasıyorum çünkü önceki sezonlar premier girince ilk 10 maçın ilkinden düşük elolu lobiye atıyordu umarım sonraki sezon öyle olmaz. Bu arada ekran kartı sayesinde elimi ısıtabiliyorum çok soğuyunca o da unfair advantage sayılır :D

Son düzenleme:
Telefonu bile 60 hz kullanmıyoruz artık bu p2w sayılmaz

adam nova 2 de takılıyor ama oyun saati 7k ona rağmen hiç oynuyamıyor. ve fps sabitleme neden yapıyorsun.

adam nova 2 de takılıyor ama oyun saati 7k ona rağmen hiç oynuyamıyor. ve fps sabitleme neden yapıyorsun.
ilk cümle ne alaka anlamadım. fps sabitleme sebebim 500den 200e düşüşler falan oluyor csden dolayı. o yüzden 200e sabitledim drop hissetmiyorum zaten montiör 144hz

Konudan bağımsız her maç hile denk geliyor maçlarıma. Resmen hem karşı takım hemde kendi takımıma denk gelen hilelerin savaşını izliyorum ve maçı terk ediyorum. Bu nasıl olacak böyle 😄? Sadece Dust 2 oynuyorum, rankım da içi siyah üstünde yıldız var güzide sanırsam. Öteki hesabım ise nova 3 yada 4 oraya hiç denk gelmiyor hile.

Konudan bağımsız her maç hile denk geliyor maçlarıma. Resmen hem karşı takım hemde kendi takımıma denk gelen hilelerin savaşını izliyorum ve maçı terk ediyorum. Bu nasıl olacak böyle 😄? Sadece Dust 2 oynuyorum, rankım da içi siyah üstünde yıldız var güzide sanırsam. Öteki hesabım ise nova 3 yada 4 oraya hiç denk gelmiyor hile.
seçkin oyna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,267
Üyeler
183,811
Son üye
justali66
Geri