🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bu sistem tuttu gibi ileride tekrar yaparlar ama bu kadar fiyat indirimi olmaz gibi geldi. Sabah iyimiş.
Sabah kabul edilebilir derecesinde olanlar çok vardı. Onlarda 5’ten az ölü pikselli ürünlerdi.

yeni gelen stokların fiyatları daha yüksekten geliyor gibi tekrar başlarsa paylaşıma buradan devam ederiz.
Artık nasıl bir fiyat algım olduysa cloud 3 wireless 2300 e pahalı gelmişti çoğu kişi alamadığı için üzülmüş
2300'e gelenin durumu nasıldı, hatırlıyor musunuz?

Sıkıntılı olanlarda yazıyor zaten. Evnia 27 inç 2k monitör vardı 4.779tlye mi ne geliyordu indirimle ama 5ten fazla ölü piksel var yazıyordu. Yeni Gibi olanlar 6.400e satılıyor onlarda ambalaj yırtık yazıyor ama ölü piksel de çıkabilir, mükemmel de çıkabilir.

2300'e gelen kabul edilebilir yani en düşük kondisyondu
2300'e gelenin durumu nasıldı, hatırlıyor musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1759325574091.webp

Sıkıntılı olanlarda yazıyor zaten. Evnia 27 inç 2k monitör vardı 4.779tlye mi ne geliyordu indirimle ama 5ten fazla ölü piksel var yazıyordu. Yeni Gibi olanlar 6.400e satılıyor onlarda ambalaj yırtık yazıyor ama ölü piksel de çıkabilir, mükemmel de çıkabilir.
5 değil 1-5 arasıydı 5 ten fazla olursa zaten garantiye gönderir panelini değiştirir amazon sıfır ya da teşhir diye satar
philips msi ve asus 1-5 pikselli olanlar baya iyi fiyata gitti msi philips 4.7 asus rog 5.7

kullanılmış yazdığı kesindi yeni gibi yazmıyordu yüksek ihtimal
sabahki fiyatların düşük olma sebebi, ilk olarak daha kötü durumda olanları satışa çıkartmış olmaları sanırım. 2.300 e satılanın durumu "kabul edilebilir" olarak geçenler olabilir.

ASUS ROG Strix OLED XG27ACDNG’yi 20K’ya @thepublicman aldı, keşke başka stok olsaydı da ben de alabilseydim. Fiyat gerçekten çok iyiydi, o yüzden Samsung G6’ları alasım gelmiyor.
9.nesil Xbox kol aldım 2k ya iade 3tsem mi acaba?

Geri