- Reaksiyon skoru
- 145
Philips olanı aldım en mantıklısı o geldi bide bir arkadaş ısrarla onu önerdi bana, iyi midir hocam ?Alıntıyı görüntüle
Bu ürünler halen uygun ölü pikselsiz ikinci elde sahibinden de çok daha pahalılar bu fiyatlar kullanıcıya gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
SAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9070 GAMING 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9070 GAMING 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
25 e rx 9070 var eğer buna %20 indirim gelirse kaçırmayın
4700 msi ve 5700 asusta ölü piksel çıkabilir zaten yazıyordu diye hatırlıyorum 1-2 piksele sorun yok benim için çizik ya da panel hatası çıkarsa iade ederim yoksa dursun gayet iyi fiyat 2 yıl önce bu fiyatlara va anca alınıyorduİnşallah şanslıyızdır temiz cihaz gelir. Ölü piksel vs. çıkmasın aşırı bir ışık sızması olmasın başka bir şey istemiyorum
Ümidim sadece kablo eksik diye bu fiyata satılıyor olmasından yana![]()
philips olanı övüyorlardı evet ben kullanmadım bilmiyorum baharda onu itopya 6k ya mı ne satmıştı kaçırmıştımPhilips olanı aldım en mantıklısı o geldi bide bir arkadaş ısrarla onu önerdi bana, iyi midir hocam ?
Bro herkes birbiriyle sohbet ediyor sabahtan beri. Kapattırmak için fazla mı geç kaldın sankikonu içinde bireysel tartışma yapmayalım özelden tartışabilirsiniz indirimli ürün varsa atalım yoksa kapattıracağım modlardan rica edip konuyu
Ben 2. monitör olarak kullanıcam zaten 1-2 ölü piksel sağda solda olsa göze batmaz bile ama işte panel hatasız olması lazım. Zaten panel hatası olan ürünü de burada satmaz diye düşünüyorum koskoca Amazon.4700 msi ve 5700 asusta ölü piksel çıkabilir zaten yazıyordu diye hatırlıyorum 1-2 piksele sorun yok benim için çizik ya da panel hatası çıkarsa iade ederim yoksa dursun gayet iyi fiyat 2 yıl önce bu fiyatlara va anca alınıyordu
Sipariş verdikten sonra gözüküyor bu sipariş ayrıntılarında normalde yeni gibi yazıyor. Ayrıntılarda Durum: Kullanılmış - Mükemmel yazıyoryeni gibi yazan daha iyi diye biliyorum
Sohbet edilsin sıkıntı yok kavga ediyorsunuz kavgaya gerek yok kim almış kim satmış kim çakmış sallayın kimse profilimdeki adam gibi çakamaz o ayrıBro herkes birbiriyle sohbet ediyor sabahtan beri. Kapattırmak için fazla mı geç kaldın sanki
Var 1 ay koşulsuz iadeye tabiileriade var mı bu ürünlerde
Hocam Amazon'un ana sayfasında yukarıda arama çubuğu varya, orada soldan Tüm Kategoriler yazıyor ona tıklayıp Amazon Depoyu seçip arama çubuğuna aratmak istediğini yazıp Amazon Depo satıcılılara ulaşabilirsin ya da boşken enter yap Amazon Depo ana sayfasına atıyor.Konuyu gördüm 100 sayfa mesaj var,indirimleri yada ürünleri tam hangi sekmeden açıyoruz yoksa rastgele mi geliyor nasıl işliyor
amazonda ikonlarda amazon depo diye bi seçenek var oraya gir %20 lik indirim diye bi satır çıkıyor tıkla ordan.Konuyu gördüm 100 sayfa mesaj var,indirimleri yada ürünleri tam hangi sekmeden açıyoruz yoksa rastgele mi geliyor nasıl işliyor