🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Alıntıyı görüntüle

Bu ürünler halen uygun ölü pikselsiz ikinci elde sahibinden de çok daha pahalılar bu fiyatlar kullanıcıya gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

25 e rx 9070 var eğer buna %20 indirim gelirse kaçırmayın
Philips olanı aldım en mantıklısı o geldi bide bir arkadaş ısrarla onu önerdi bana, iyi midir hocam ?

İnşallah şanslıyızdır temiz cihaz gelir. Ölü piksel vs. çıkmasın aşırı bir ışık sızması olmasın başka bir şey istemiyorum :D
Ümidim sadece kablo eksik diye bu fiyata satılıyor olmasından yana :D
4700 msi ve 5700 asusta ölü piksel çıkabilir zaten yazıyordu diye hatırlıyorum 1-2 piksele sorun yok benim için çizik ya da panel hatası çıkarsa iade ederim yoksa dursun gayet iyi fiyat 2 yıl önce bu fiyatlara va anca alınıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Philips olanı aldım en mantıklısı o geldi bide bir arkadaş ısrarla onu önerdi bana, iyi midir hocam ?
philips olanı övüyorlardı evet ben kullanmadım bilmiyorum baharda onu itopya 6k ya mı ne satmıştı kaçırmıştım

konu içinde bireysel tartışma yapmayalım özelden tartışabilirsiniz indirimli ürün varsa atalım yoksa kapattıracağım modlardan rica edip konuyu
Bro herkes birbiriyle sohbet ediyor sabahtan beri. Kapattırmak için fazla mı geç kaldın sanki

4700 msi ve 5700 asusta ölü piksel çıkabilir zaten yazıyordu diye hatırlıyorum 1-2 piksele sorun yok benim için çizik ya da panel hatası çıkarsa iade ederim yoksa dursun gayet iyi fiyat 2 yıl önce bu fiyatlara va anca alınıyordu
Ben 2. monitör olarak kullanıcam zaten 1-2 ölü piksel sağda solda olsa göze batmaz bile ama işte panel hatasız olması lazım. Zaten panel hatası olan ürünü de burada satmaz diye düşünüyorum koskoca Amazon.

Konuyu gördüm 100 sayfa mesaj var,indirimleri yada ürünleri tam hangi sekmeden açıyoruz yoksa rastgele mi geliyor nasıl işliyor

Konuyu gördüm 100 sayfa mesaj var,indirimleri yada ürünleri tam hangi sekmeden açıyoruz yoksa rastgele mi geliyor nasıl işliyor
Hocam Amazon'un ana sayfasında yukarıda arama çubuğu varya, orada soldan Tüm Kategoriler yazıyor ona tıklayıp Amazon Depoyu seçip arama çubuğuna aratmak istediğini yazıp Amazon Depo satıcılılara ulaşabilirsin ya da boşken enter yap Amazon Depo ana sayfasına atıyor.

amazonda ikonlarda amazon depo diye bi seçenek var oraya gir %20 lik indirim diye bi satır çıkıyor tıkla ordan.

alınan üründe garanti problemi vesaire de çıkmaz değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,217
Üyeler
183,246
Son üye
klokJ
Geri