🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Sohbet edilsin sıkıntı yok kavga ediyorsunuz kavgaya gerek yok kim almış kim satmış kim çakmış sallayın kimse profilimdeki adam gibi çakamaz o ayrı
Hahdhdhdhfjdhshshahhaha ulan hiç beklemiyordum kayışı kopardım

İnşallah şanslıyızdır temiz cihaz gelir. Ölü piksel vs. çıkmasın aşırı bir ışık sızması olmasın başka bir şey istemiyorum :D
Ümidim sadece kablo eksik diye bu fiyata satılıyor olmasından yana :D
Beni en çok cezbeden klavye oldu kelepire razer blackwidow v4x aldım 2.4k ya hiç bu kadar düşük olmadı fiyatı sırf switch sesini sevdiğim için aldım yoksa o fiyata daha iyileri var biliyorum

Beni en çok cezbeden klavye oldu kelepire razer blackwidow v4x aldım 2.4k ya hiç bu kadar düşük olmadı fiyatı sırf switch sesini sevdiğim için aldım yoksa o fiyata daha iyileri var biliyorum
Bedava fiyat hocam. Hayırlı olsun inş sıkıntısız gelir.

Müsade ederseniz direksiyon setiyle oled monitör alıp kaçacağım.. Ayak üstü 30 binlik olacağız.

Bedava fiyat hocam. Hayırlı olsun inş sıkıntısız gelir.
Valla öyle mükemmel yazıyordu çektim valla v4 yada v4 pro da kelepire gelse onları da alabilirdim yada direk v4 pro alırdım

Müsade ederseniz direksiyon setiyle oled monitör alıp kaçacağım.. Ayak üstü 30 binlik olacağız.
Ben OLED monitör almaya cesaret edemiyorum ya. Samsung G65B nin panelini bile yakabildim :D OLED dayanmaz bana birkaç aya yanar paneli :D

Setten eser yok şuan arada bir kendini gösterip adadan ayrılıyor direksiyon seti

Geri