Robius
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,094
isopropyl alkol ile silin hiç bir şey kalmazsiz niye kulaklık alıyorsunuz ki? ben asla kulaklık almazdım 2el için hastalık kapmak istemiyorsanız almayın...
isopropyl alkol ile silin hiç bir şey kalmazsiz niye kulaklık alıyorsunuz ki? ben asla kulaklık almazdım 2el için hastalık kapmak istemiyorsanız almayın...
Amazon ne zaman düzgün çalışan bir site oldu kiHocam aynıları çıkıyorsa yenileri gelmemiştir, gerçi Depo sayfası da tam randımanlı çalışmıyor malesef. 48 sayfa diyor 14. sayfa da daha görüntülenecek ürün kalmadı diyor. Bilmiyorum.
bu ürünler çok az kullanılmış ürünler padleri çıkartıp her türlü sıcak suda bekletirsin tertemiz yapar kullanırsın nerdeyse %50 indirim var normal buVar işitme engelli olarak diyorum doktor tavsiye için anlatıyorum asla almayın diyor istersen temiz olsun enfeksiyon kapma ihtimali düşük olsa da göz ardı edilmemeli.
kral rakip eliyor sankisiz niye kulaklık alıyorsunuz ki? ben asla kulaklık almazdım 2el için hastalık kapmak istemiyorsanız almayın...
Bak bu dediğin de doğru haklısın uzman tavsiyesi o yöndedir. Ama yinede kutusu açılmamış hasar görmüş bence alınır.Var işitme engelli olarak diyorum doktor tavsiye için anlatıyorum asla almayın diyor istersen temiz olsun enfeksiyon kapma ihtimali düşük olsa da göz ardı edilmemeli.
Gülenler anca siz gülünalın bir şey demiyorum.
en iyisi mikrop fln da kalmaz missisopropyl alkol ile silin hiç bir şey kalmaz
Ever sabahta bir arkadaş vardı damardan giriyor almayın paranız cebinizde kalsın falan filan rakip eliyorkral rakip eliyor sanki![]()
![]()
kaç liraydı mikrofonlara hiç bakmadımhyperx quadcast s
2 mi 1 mi aldınbu arada ben hyperx quadcast s aldım çok iyi fiyat