🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

yeni eklenen ürünleri nasıl görüyorsunuz ?
Sayfayı yenileyerek :D
Şaka bir yana almak istediğin ürünü liste miydi favori miydi neydi ekleyince sepet kısmından stok geldiğinde gözüküyor

Sayfayı yenileyerek :D
Şaka bir yana almak istediğin ürünü liste miydi favori miydi neydi ekleyince sepet kısmından stok geldiğinde gözüküyor
hocam amazon depo linkine girip sayfayı yenilesem hep aynı ürünler karşıma çıkıyor

hocam amazon depo linkine girip sayfayı yenilesem hep aynı ürünler karşıma çıkıyor
Hocam aynıları çıkıyorsa yenileri gelmemiştir, gerçi Depo sayfası da tam randımanlı çalışmıyor malesef. 48 sayfa diyor 14. sayfa da daha görüntülenecek ürün kalmadı diyor. Bilmiyorum.

siz niye kulaklık alıyorsunuz ki? ben asla kulaklık almazdım 2el için hastalık kapmak istemiyorsanız almayın...

siz niye kulaklık alıyorsunuz ki? ben asla kulaklık almazdım 2el için hastalık kapmak istemiyorsanız almayın...
Hastalıkla ne alakası var hocam? Egzama tarzı şeyler oluyor kulağın içinde, ikinci el diye aldığın kulaklığı kullanmadan önce kolonyalı peçete ya da ıslak mendille vs. güzelce kulaklığı ve pedlerini temizledikten sonra ne olabilir ki?

Üfle geçer 🥲😂 şifa şifa ben iyi durumda olan tercih ediyorum denk gelirse öyle alacağım

profil fotoğrafımda ki adam yüzünden alıyorum hem bütçeye hem kulağa iyi geliyormuş

Hastalıkla ne alakası var hocam? Egzama tarzı şeyler oluyor kulağın içinde, ikinci el diye aldığın kulaklığı kullanmadan önce kolonyalı peçete ya da ıslak mendille vs. güzelce kulaklığı ve pedlerini temizledikten sonra ne olabilir ki?
Onada gerek yok kullanılmamış yeni gibi sadece kutusu hasarlı alırsın al sana 0 ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

profil fotoğrafımda ki adam yüzünden alıyorum hem bütçeye hem kulağa iyi geliyormuş
Evet şifa resmen adam şifa dağıtıyor almak lazım 😂

Var işitme engelli olarak diyorum doktor tavsiye için anlatıyorum asla almayın diyor istersen temiz olsun enfeksiyon kapma ihtimali düşük olsa da göz ardı edilmemeli.

Gülenler anca siz gülün :D alın bir şey demiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,493
Üyeler
183,128
Son üye
mehmtcln
Geri