Gamepass PC 449₺/Ultimate 799₺ Oldu!

yeni çıkan bi oyuna erişebilmek için aylık 800 tlmi 2-3k ya komple almakmı...
artık bi mantığı kalmadı. yıllar önce aldığım 3 yıllık bitince buraya kadar sanırım. forza 6 ya yetişir umarım.

Bir de o saçmalık vardı doğru…
online oynamak için 250 tl aylık vermen lazım en boş abonelige üstüne 2600 tl oyuna vermen lazım gene 800 tl mantıklı kalıcak bu gidişle ama globalde bu ürün 30 dolar olmuş bizde 19 dolar şuanda ki bir abonelik için türkiye için anormal fayiş hepimize geçmiş olsun artık tek orjinal oyun oynama imkanıda elimizden kayıp gidiyor

kral öyle bir şey yok direk sapladılar bne eski aboneyim
Benimki bozuk yakında güzelir herhalde
3.webp

artık pahalı maalesef

Oha.
Xbxo series s im var.Bayadır oynamıyordum.Şimdi hiç oynayamam.Xbox konsolda online oyun devri bitti

halihazırda bi xbox gamepass pc üyeliğim var 209 tl üzerinden, bu yenilenirken 209 olarak devam eder mi yoksa zamlı fiyat üzerinden mi yenilenir

799 lira ne allah belanızı versin rezil firma senelik 9600 tl yuh

Daha da alınmaz. Aylık 800 ne be kardeşim. Adamlar zaten senin konsolunu şu muhabbetinden dolayı alıyor. Ya da pc sinde ucuz diye alıyor.

Sana zam gelince bilgi gelir ona göre iptal eder veya devam edersin. Mevcut abonelere zamı hemen yansıtmazlar.

Ödenmemiş 310tl gözüküyordu ultimate için 800tl olmadan son ayım olsun :D

Series s almak üzereydim bu saatten sonra almam

yeni çıkan bi oyuna erişebilmek için aylık 800 tlmi 2-3k ya komple almakmı...
artık bi mantığı kalmadı. yıllar önce aldığım 3 yıllık bitince buraya kadar sanırım. forza 6 ya yetişir umarım.

Bende 550tl ye zamanında 3 yıllik almıştım
Global fiyatları daha da vahim. İnsanlar bu twit altında tepki veriyor.

yani microsoftunda zenginliği bi yere kadar idare etti herhalde. oynadığımıza sayıcaz artık . 9 ayım kalmış
RİP Gamepass

Geri