🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

QPX de kalabilirsin. Hız haricinde eksisi yok. Renk gamutu çok başarılı, kontrastı 1500:1 ile IPS acısından oldukça iyi. Parlaklığı 480nit çok yüksek. Hız kısmı biraz kötü. 8.74ms tepki süresine sahip. Yine de normal biri icin sorun olusturmaz.

MSI İncelemesini merak edenler icin.
@Tayfunns Ustam sence 4.745,44 TL tl ye phillips mi yoksa 9.6k ya msi mı daha mantıklı olur ona göre phillips olanı iptal edip diğerine geçebilirim yarı yarıya bir fiyatlandırma mevcut.

Ustam sence 4.745,44 TL tl ye phillips mi yoksa 9.6k ya msi mı daha mantıklı olur ona göre phillips olanı iptal edip diğerine geçebilirim yarı yarıya bir fiyatlandırma mevcut.
Philips de kalın siz. 4745 TL ye cok mantıklı o cihaz.

3k nın pek de bir değeri yok. Görüntü kalitesi için değer bence. Yine de Philips f/p olarak gayet iyi. Alanı üzmez. Gayet iyi bir monitör. Yani bütçe varsa MSI, yoksa Philips alınabilir.
Hocam bu mönitörler arasında kesinlikle bunu almalısın dediğin bir model var mı?
Linkte 2k 5-6 monitör filtreledim. Rica etsem bi göz atar mısın.

Hocam bu mönitörler arasında kesinlikle bunu almalısın dediğin bir model var mı?
Linkte 2k 5-6 monitör filtreledim. Rica etsem bi göz atar mısın.

MAG274QRF QD E2 ve G274qpx tepe model. Viewsonic incelemesini görmedim. Diğerlerini eleyin. Hem mag QD E2 hemde Qpx tas gibi modeller olduğundan kesin al kategorisine sokarım bu modelleri. Mag ın kullanıcı yorumlarını görmedim yalnız. Ölçüm verilerini görmüstüm. Kronik bir sorunu falan varsa bilgim yok.

MAG274QRF QD E2 ve G274qpx tepe model. Viewsonic incelemesini görmedim. Diğerlerini eleyin. Hem mag QD E2 hemde Qpx tas gibi modeller olduğundan kesin al kategorisine sokarım bu modelleri. Mag ın kullanıcı yorumlarını görmedim yalnız. Ölçüm verilerini görmüstüm. Kronik bir sorunu falan varsa bilgim yok.
Tamam hocam çok teşekkür ederim.

Hocam sizin sanki bir rehberiniz vardı göz gezdirmiştim monitör ayarlarını içeren eğer sizin içinde uygunsa buraya linkini bırakabilir misiniz satın alan arkadaşlar faydalansın ben o linki kaybetmişim bulamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,211
Üyeler
185,047
Son üye
Pawnn877
Geri