🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Konuyu görmeden tesadüf eseri zenbook 14 oled satın aldım yeni çıkan ryzen ai işlemcili. Piyasadan 15 bin tl daha uyguna geldi. Umarım sorunsuzdur.

121 sayfa okumaya üşendim. Keşke konu sahibi liste yapsa üste.

g pro x superlight 2 - 3400tl

ben de internetten kutu açılım videosundan buldum hocam , henüz elime ulaşmadı , skatezlerden yıpranma durumunu anlarsınız zaten ben aşınma bile olduğunu düşünmüyorum
bende skatezler de çizikler var mesela üstteki büyük skatez de tırnağım takılıyor

121 sayfa okumaya üşendim. Keşke konu sahibi liste yapsa üste.
liste yapıcak bişey yok gelen 1 dk sürmeden gitti zaten. zaten bişeyde kalmadı nadiren geliyor. sabah iyidi. herkes parayı gömdü güzel fırsatlar vardı. yorumların çoğu tartışma alnırmı alınmazmı gibisinden zaten boşver.

link atar mısın hocam

Göründü gitti hocam 2 stok vardı birini ben aldım fiyat 31 bin tl. 2bin civarı da banka puanı + 6 taksit. Üründe yeni gibi - mükemmel yazıyor.

Göründü gitti hocam 2 stok vardı birini ben aldım fiyat 31 bin tl. 2bin civarı da banka puanı + 6 taksit. Üründe yeni gibi - mükemmel yazıyor.
Çiçek gibi laptop hayırlı olsun güle güle kullanırsınız inşallah

Edit : şuda var bilmiyorum ilgilenen olur mu

1759348192678.webp

arayan varsa bu ikisi %20 indirime girdi

Bitane steelseries arctis nova pro wireless var indirimle 9300 e geliyor. Bana öyle bir göz kırpıyor ki anlatamam... Peşin fiyatına 3 taksit var biri şunu alsın beni masrafa sokmayın...

Konuyu görmeden tesadüf eseri zenbook 14 oled satın aldım yeni çıkan ryzen ai işlemcili. Piyasadan 15 bin tl daha uyguna geldi. Umarım sorunsuzdur.
link var mı (atmışsın gördüm)

Geri