🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

kahve makinesini almaya çalışıyordum ilginç bir şekilde üstünden 20dk geçmesine rağmen sipariş verebildim 10dkdırda iptal olmadı ama yanlış kart ile almışım kartı nasıl değiştircem bunu müşteri hizmetleri halledebilirmi

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-10-01 233355.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-01 233355.webp
    30.2 KB · Hit: 190
Cloud 3 şahsen ben tercih etmem. Pek beni çekmiyor ama diğer ikisi arasında bende kasımda bi tercih yapacağım. Şu anlık pek bilgim yok
Ben razer steelseries vs kullandım en son huzuru c3 de buldum ne kırılma sorunu ne şarj sorunu ses kasması çok iyi

Hava temizleyici almayı düşünüyordum fakat işe yarar mı kullanan var mı?Kedim var ve bazen çok tüy uçuşuyor.

Ben razer steelseries vs kullandım en son huzuru c3 de buldum ne kırılma sorunu ne şarj sorunu ses kasması çok iyi
Bende razer ve steelseries kullandım ve ikiside kırıldı. En son corsair virtuosoda soluk aldım ama buda bi 5 yılı doldurdu. O yüzden yavaştan model bakıyorum.

Bende simgot ea500lm vardı onu satışa koymuştum yeni kulaklık arıyordum bu güzel denk geldi bir bakayım beğenirsem alırım. Yada şimdi alayım direk beğenmezsen iptal edeyim zaten koşulsuz sartsiz iade var
hocam one öyle ie200 8500-600 45k-ie900 68 k one öyle

benim hesaplar da şöyle düzleyip yazacam
garanti 22
akbank 8 =
qnb 6k
kuveyt 2k
yapıkredi 7k
işbank 8
ing 12
bu ay ki ödemelerim
fatura da dahil edersek 3k da o olur
Allahtan kira ödemiyorum.
kral bune kardeş payı yapmışsın:D

kahve makinesini almaya çalışıyordum ilginç bir şekilde üstünden 20dk geçmesine rağmen sipariş verebildim 10dkdırda iptal olmadı ama yanlış kart ile almışım kartı nasıl değiştircem bunu müşteri hizmetleri halledebilirmi
kaça aldın bi de nereden bildirim gördün ben de kahve makinesi arıyorum

Kaça geldi

Geri