dediğin az çok doğru ama savunmalardan çok şubeler önemli olmaya başladı. Dediğim olayda aldığımız andan iptal anına kadar birebir denecek kadar yakındı thh sürecinede haliyle aynı şeyleri yazdık aynı savunmalar yapıldı ama şube farkından dolayı benim ki kabul gördü onun ki red gördü.bunu sadece tahmini olarak söylüyorum. eğer alıcının savunması yeteri kadar iyi değilse satıcı uğraşıp iyi savunma hazırlıyor ama eğer alıcının savunması güçlü ise satıcı baştan savma yapıyor savunmayı.
Savunması kabul olan bir arkadaş savunmasını paylaşırsa benim yaptığım savunma ile karşılaştırabiliriz ama bana yaptıkları karşı savunma çok saçma. Ayrıca bana verilen ret kararı olarak yazdıkları bile tam olarak ne için ret verdiklerini açıklamıyor.bunu sadece tahmini olarak söylüyorum. eğer alıcının savunması yeteri kadar iyi değilse satıcı uğraşıp iyi savunma hazırlıyor ama eğer alıcının savunması güçlü ise satıcı baştan savma yapıyor savunmayı.
şuanlık kararı kabul edilen bir benim sanırım, başka kimseyi görmedimSavunması kabul olan bir arkadaş savunmasını paylaşırsa benim yaptığım savunma ile karşılaştırabiliriz ama bana yaptıkları karşı savunma çok saçma. Ayrıca bana verilen ret kararı olarak yazdıkları bile tam olarak ne için ret verdiklerini açıklamıyor.
Ben olayı anlatıp sorunumu dile getirmişim , karşı taraf ' yoo hiçte bile biz haklıyız ' demiş , karar verenlerde ' karşı taraf haklıyım dediyse vardır bildiği ' deyip ret vermiş gibi gözüküyor.
ülkede hukuk öyle bir yere geldiki artık kesin bir şey söylemez zor hocama ama muhtelemen gerçketen şubeden şubeye gerçekten değişiyor.dediğin az çok doğru ama savunmalardan çok şubeler önemli olmaya başladı. Dediğim olayda aldığımız andan iptal anına kadar birebir denecek kadar yakındı thh sürecinede haliyle aynı şeyleri yazdık aynı savunmalar yapıldı ama şube farkından dolayı benim ki kabul gördü onun ki red gördü.
Bende aynı şekilde pdf çevirip attım ama sanki benim yazdıklarımı okumamışlar gibi. Çünkü ortada savunma olmadığı gibi ret kararının bile açıklaması yok.şuanlık kararı kabul edilen bir benim sanırım, başka kimseyi görmedim
Alıntıyı görüntüle
bu savunmanın yanında birde ürünleri ellerine ulaşanların fotoğraflarını pdf ye çevirip onlarıda gönderdimki kanıtım olsun.
ülkede hukuk öyle bir yere geldiki artık kesin bir şey söylemez zor hocama ama muhtelemen gerçketen şubeden şubeye gerçekten değişiyor.
evet sizin kararda savunmada sanki lafı sadece çevirip durmuşlar gibi. isterseniz karar itiraz edbilirsiniz hocam ama teknosa işleri yokuşa sürebilir haberiniz olsun.Bende aynı şekilde pdf çevirip attım ama sanki benim yazdıklarımı okumamışlar gibi. Çünkü ortada savunma olmadığı gibi ret kararının bile açıklaması yok.
İtiraz işi sıkıntılı beni mahkemeye falan çağırırlarsa işe gidemediğim için kesilen maaşım kulaklığın fiyatından fazla.evet sizin kararda savunmada sanki lafı sadece çevirip durmuşlar gibi. isterseniz karar itiraz edbilirsiniz hocam ama teknosa işleri yokuşa sürebilir haberiniz olsun.
sağlık olsun hocam, enazından şansınızı denediniz.İtiraz işi sıkıntılı beni mahkemeye falan çağırırlarsa işe gidemediğim için kesilen maaşım kulaklığın fiyatından fazla.![]()
helal olsunAn itibariyle thh davasını kazanmış bulunmaktayım. Konuyu hiç bilmeyenler için özet geçeceğim, zamanında teknosa konudaki kulaklığı 250tl den satışa koydu ve ürün bayağı bir süre satışa açık kaldı ve bayağı bir kişide ürünü aldı. Saatler sonra belki fiyat hatasıdır diye birkaç kişi müşteri temsilcisi aradı ve müşteri temsilcisi fiyatta sıkıntı olmadığını teyit etti. Birkaç gün sonra ürünler birçok kişiyi gönderildi ve geri kalan siparişlerin hepsi iptal edildi. Ben müşteri temsilcisine birçok kişiye göndermişsiniz adammı seçiyor dememe rağmen müşteri temsilcisi ısrarla kimseye göndermediklerini söylediler ve bende bunun hakkında thh ye başvurdum. Diyebilirsiniz ne kadar Aç gözlüsün, fiyat hatasını bile bile ürünü almaya çalışmışsın, birde şu taraftan bakın firmalar müşterilerle dalga geçer gibi sürekli bu fiyat hatasını yapıyor ve çoğu pişkin pişkin cevap bile vermiyorlar böyle sorunlara ve ürünü birkaç kişiye göndermişler adam seçer gibi. Bireysel bir satıcı olsaydı bir şey yapmazdım ama konu teknosa olunca sırf uğraşmak için thh ye başvurdum, ilk thh başvurumu kazandım ama firma itiraz davası açtı. İtiraz davasını duyunca bir korkmadım değil. İlk duruşmaya iki taraf olarak gitmedik ve ikinci duruşmayada iki taraf olarak yine gitmedik, karşı taraf olan kanıtlarla yargılanmamızı istedi(karşı tarafın dava dilekçesi kol gibiydi bu arada, kazanmama hâla şaşırıyorum. Ben hiçbir şey göndermedim hiçbirşey yapmadım thh dilekçesini verdiğimden beri. ) dün 2. Duruşma gerçekleşti ve kazandım.
Hakkınızı arayın arkadaşlar. Şimdi gelip kimse bana senin etik anlayışın bumu demesin evet bana göre ben haklıyım bence, bu kan emici büyük firmalara her şey müstahak.
Hocam bu itiraz ettikten sonraki süreci anlatabilir misiniz? Hepsiburada da beni dava etti de sacmasapan seyler yazmışlar, yazdıkları şeyleri çürüten seyler var elimde. Normal dava mi oldu ne kadar sürdü vsAn itibariyle thh davasını kazanmış bulunmaktayım. Konuyu hiç bilmeyenler için özet geçeceğim, zamanında teknosa konudaki kulaklığı 250tl den satışa koydu ve ürün bayağı bir süre satışa açık kaldı ve bayağı bir kişide ürünü aldı. Saatler sonra belki fiyat hatasıdır diye birkaç kişi müşteri temsilcisi aradı ve müşteri temsilcisi fiyatta sıkıntı olmadığını teyit etti. Birkaç gün sonra ürünler birçok kişiyi gönderildi ve geri kalan siparişlerin hepsi iptal edildi. Ben müşteri temsilcisine birçok kişiye göndermişsiniz adammı seçiyor dememe rağmen müşteri temsilcisi ısrarla kimseye göndermediklerini söylediler ve bende bunun hakkında thh ye başvurdum. Diyebilirsiniz ne kadar Aç gözlüsün, fiyat hatasını bile bile ürünü almaya çalışmışsın, birde şu taraftan bakın firmalar müşterilerle dalga geçer gibi sürekli bu fiyat hatasını yapıyor ve çoğu pişkin pişkin cevap bile vermiyorlar böyle sorunlara ve ürünü birkaç kişiye göndermişler adam seçer gibi. Bireysel bir satıcı olsaydı bir şey yapmazdım ama konu teknosa olunca sırf uğraşmak için thh ye başvurdum, ilk thh başvurumu kazandım ama firma itiraz davası açtı. İtiraz davasını duyunca bir korkmadım değil. İlk duruşmaya iki taraf olarak gitmedik ve ikinci duruşmayada iki taraf olarak yine gitmedik, karşı taraf olan kanıtlarla yargılanmamızı istedi(karşı tarafın dava dilekçesi kol gibiydi bu arada, kazanmama hâla şaşırıyorum. Ben hiçbir şey göndermedim hiçbirşey yapmadım thh dilekçesini verdiğimden beri. ) dün 2. Duruşma gerçekleşti ve kazandım.
Hakkınızı arayın arkadaşlar. Şimdi gelip kimse bana senin etik anlayışın bumu demesin evet bana göre ben haklıyım bence, bu kan emici büyük firmalara her şey müstahak.
Normal hukuk davası şeklinde oldu. İsterseniz duruşmaya gidip kendinizi ordada savunabilirsiniz ama isterseniz tekrar ek belgeler gönderip onun üzerindede yargılanmayı talep edebilirsiniz, karar sizin. Normalde ya duruşmaya gitmek yada ek belge göndermek gerekliydi ben ikisinide yapmayınca mecbur ilk gönderdiğim belgeler üzerinden yargılandım ve başka belge göndermeme rağmen haklı bulundum bu kadar.Hocam bu itiraz ettikten sonraki süreci anlatabilir misiniz? Hepsiburada da beni dava etti de sacmasapan seyler yazmışlar, yazdıkları şeyleri çürüten seyler var elimde. Normal dava mi oldu ne kadar sürdü vs