miyovsdinie
80+
- Reaksiyon skoru
- 268
Bu ikinci el ürünler nasıl bulunuyor nolur cevap verin
Yazar hocam. Yazdığı yer biraz derinlerde. Kabul edilebilir demek 5ten az ölü piksel var demek.Yazmıyordu işte hocam sadece kabul edilebilir yazıyordu sağ kısımda aldıktan sonra detay kısmında da kabul edilebilir diyor
Hocam normal fırsatlar kısmında gözükmüyor Amazon Depo banner'ini bulun ve basın oradan istediğin filtreyi seçin.Bu ikinci el ürünler nasıl bulunuyor nolur cevap verin
Ölü piksel kenarlardaysa göze batmıyor da ortalardaysa fark ediliyor5 ten az ölü piksel var diyor rahatsız etmeyecekse iyi fiyat
Umalım ki öyle çıksın yaÖlü piksel kenarlardaysa göze batmıyor da ortalardaysa fark ediliyor![]()
bak oraya hiç bakmadım hiç çalışmıyordu o link belki de oraya da ürün düşüyordurHocam normal fırsatlar kısmında gözükmüyor Amazon Depo banner'ini bulun ve basın oradan istediğin filtreyi seçin.
Derinlerde dediğin alırken sağ kısımda kabul edilebilirin yanında yazmıyor mu? bende yazmıyorduYazar hocam. Yazdığı yer biraz derinlerde. Kabul edilebilir demek 5ten az ölü piksel var demek.
Bu ikinci el ürünler nasıl bulunuyor nolur cevap verin
Hayır orda yazmıyor. Mobilde direkt yazıyor ama webte satıcıları gördüğün yere giriyosun ordan daha fazla seçeneğine tıklıyorsun.Derinlerde dediğin alırken sağ kısımda kabul edilebilirin yanında yazmıyor mu? bende yazmıyordu
YpmaaaaSabah 50k ya 16 promax gitti
Ben Mobileden açıyorum hep aynı sayfa yeni stokları göremiyorum
Aldıktan sonra görebiliyor muyuz ?Hayır orda yazmıyor. Mobilde direkt yazıyor ama webte satıcıları gördüğün yere giriyosun ordan daha fazla seçeneğine tıklıyorsun.
Yeni yeni böyle stok girilmeye başlandı çünküAlıntıyı görüntüle
Bu olay 15 ağustostan bu yana devam ediyormuş biz neden yeni coştuk?