o paraya gider 1660 süper 1660 ti alırım3 - 3.5k
ben 2 ay önce tek fanlı asus dual 1800e aldımMerhaba arkadaşlar ekran kartını degiştirdim elimde asus tuf gtx 1650 ekran kartı var fazlalık olduğu icin satmak istiyorum 2 yıl kadar kullandim hiç bir sorun çıkarmadı 2. Elden ne kadara gider bilgi verebilirmisiniz
o parya gtx 1660 süper 1660 ti alınırfurmark testi yapıp paylaşırsanız çok daha fiyat konumlandırmasını yapabilirsiniz ama ortalama 3 ile 3.5 arası
3k üstü zaten pek verilmez asus tuf olduğu için böyle yazdım yazsın 3k civarı yavaş yavaş inero paraya gider 1660 süper 1660 ti alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben 2 ay önce tek fanlı asus dual 1800e aldım
geçen ay 1660ti rog strix ekran kartını 4200 e sattı bi arkadaş bu aradao parya gtx 1660 süper 1660 ti alınır
geçen asus dual evo rtx 2060 almadım 4500 e3k üstü zaten pek verilmez asus tuf olduğu için böyle yazdım yazsın 3k civarı yavaş yavaş iner
geçen ay 1660ti rog strix ekran kartını 4200 e sattı bi arkadaş bu arada
1660 süper rog buldum 3500e onuda param yok diye alamadım3k üstü zaten pek verilmez asus tuf olduğu için böyle yazdım yazsın 3k civarı yavaş yavaş iner
tuf olmasıda pek fark etmez ztn ısınmıyor kart perfomansta değişmiyor maks 2500 27003k üstü zaten pek verilmez asus tuf olduğu için böyle yazdım yazsın 3k civarı yavaş yavaş iner
2-2.5Merhaba arkadaşlar ekran kartını degiştirdim elimde asus tuf gtx 1650 ekran kartı var fazlalık olduğu icin satmak istiyorum 2 yıl kadar kullandim hiç bir sorun çıkarmadı 2. Elden ne kadara gider bilgi verebilirmisiniz
kardeş satmaya geldi mi böyle ucuzcu insanlar çıkabiliyor karşımıza.size söylediğim gibi ederi o fiyatlarda kart temiz bir problem yok ise o cıvarı gider.Anlaşılan çok da bir sey etmiyor en iyisi ihtiyacı olan bi arkadaşa hediye edeyim ben onu boşa durmasin
yok şu kadara aldım bu kadara aldım diyen kişilere itimat etmeyiniz yakın eş dost var ise ona da makul bir fiyata verebilirsiniz.kardeş satmaya geldi mi böyle ucuzcu insanlar çıkabiliyor karşımıza.size söylediğim gibi ederi o fiyatlarda kart temiz bir problem yok ise o cıvarı gider.
hakkı 2500 maxMerhaba arkadaşlar ekran kartını degiştirdim elimde asus tuf gtx 1650 ekran kartı var fazlalık olduğu icin satmak istiyorum 2 yıl kadar kullandim hiç bir sorun çıkarmadı 2. Elden ne kadara gider bilgi verebilirmisiniz