🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

V2x iyidir sanırım
herkes bayıla bayıla aldı ama çok şikayet var :D inceleme video altı yorumları oku görürsün yine bir rgb ayağına kazık yedik diyen vardı depo fiyatı aslında hakkı olan fiyat :) anternetifi kalite ürün üreten yok niyese üret sal kobrayı piyasaya millet alsın yok.

bugün hiçbir ürün stokta doğru düzgün kalmıyor anında gidiyor henüz bir şey yakalayamadım oled 34 inc monitör iyiydi 17k ya oda bitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok indirim sayfalarını takip ediyorum amazon depo da genelde bir kategoriye ürün stoğu geldiğinde aynı ürün gamında stok hareketleri oluyor mesela tablet stoğu geldi bir başka tablete de stok gelebiliyor aynı anda
Herkese duyurursan olayı tabii ki bulamazsın 🤣

herkes bayıla bayıla aldı ama çok şikayet var :D inceleme video altı yorumları oku görürsün yine bir rgb ayağına kazık yedik diyen vardı depo fiyatı aslında hakkı olan fiyat :) anternetifi kalite ürün üreten yok niyese üret sal kobrayı piyasaya millet alsın yok.
Vallahi 4000TL gibi bir para etmeyeceğini bildiğimden kovalıyorum şu ürünü gerçi 2500tl bile etmeyebilir orası ayrı ama setupa ayrı hava katar gibi geliyor

Ses vesaire patlamıyorsa alınır 20w diyor geçen havitten 5 w mı 6w mı olanı aldım ondan iyiyse iade etmem havit beklediğimden iyi çıktı sesi %5-10 da kullanıyorum o derece sesi güçlü geldi bana

Evet dün 2500' e düşmüştü tam alacaktım yok oldu :D
2.500'e DV V3 Pro ciddi anlamda bedava :D Ben yakalasam da almazdım herhalde, daha önce denemiştim çok büyük gelmişti. GPX2 aldım 3.400'e bakalım nasıl gelecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,909
Üyeler
183,358
Son üye
serco35
Geri