2500'e mi almıştınız hocam?Kutu içeriği tamdı alan kişi biraz kullanmış temizledim güzelce bence gayet kabul edilebilir
2500'e mi almıştınız hocam?Kutu içeriği tamdı alan kişi biraz kullanmış temizledim güzelce bence gayet kabul edilebilir
Evet hocam yani bence çok kullanılabilir bir ürün gibi geldi bana yarın bir örnek sistemde test edicem gerekli testleri geçerse süper ürün iyice sildim okey bence2500'e mi almıştınız hocam?
v3 pro mu bu 2.500tlye?
Süper kapmışsınız hocam hayırlı olsunEvet hocam yani bence çok kullanılabilir bir ürün gibi geldi bana yarın bir örnek sistemde test edicem gerekli testleri geçerse süper ürün iyice sildim okey bence
herkes bayıla bayıla aldı ama çok şikayet varV2x iyidir sanırım
Evet dün 2500' e düşmüştü tam alacaktım yok olduv3 pro mu bu 2.500tlye?
Herkese duyurursan olayı tabii ki bulamazsınbugün hiçbir ürün stokta doğru düzgün kalmıyor anında gidiyor henüz bir şey yakalayamadım oled 34 inc monitör iyiydi 17k ya oda bitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok indirim sayfalarını takip ediyorum amazon depo da genelde bir kategoriye ürün stoğu geldiğinde aynı ürün gamında stok hareketleri oluyor mesela tablet stoğu geldi bir başka tablete de stok gelebiliyor aynı anda
Vallahi 4000TL gibi bir para etmeyeceğini bildiğimden kovalıyorum şu ürünü gerçi 2500tl bile etmeyebilir orası ayrı ama setupa ayrı hava katar gibi geliyorherkes bayıla bayıla aldı ama çok şikayet varinceleme video altı yorumları oku görürsün yine bir rgb ayağına kazık yedik diyen vardı depo fiyatı aslında hakkı olan fiyat
anternetifi kalite ürün üreten yok niyese üret sal kobrayı piyasaya millet alsın yok.
aynen öyle, ben daha buradan güzel bir şey yakalayabileceğimi sanmıyorum. botudur, al satçısıdır, yedekte dursuncusudur daha ah alırızHerkese duyurursan olayı tabii ki bulamazsın![]()
https://amzn.eu/d/3dB15Qt hocam tekrar bitti kontrol edin surekliLink atabilir misin hocam
Evetv3 pro mu bu 2.500tlye?
Ses vesaire patlamıyorsa alınır 20w diyor geçen havitten 5 w mı 6w mı olanı aldım ondan iyiyse iade etmem havit beklediğimden iyi çıktı sesi %5-10 da kullanıyorum o derece sesi güçlü geldi banaherkes bayıla bayıla aldı ama çok şikayet varinceleme video altı yorumları oku görürsün yine bir rgb ayağına kazık yedik diyen vardı depo fiyatı aslında hakkı olan fiyat
anternetifi kalite ürün üreten yok niyese üret sal kobrayı piyasaya millet alsın yok.
2.500'e DV V3 Pro ciddi anlamda bedavaEvet dün 2500' e düşmüştü tam alacaktım yok oldu![]()