🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hayırlı olsun leviathan yeni gibi aldım bende sonunda hocam iyiyse sizin kulaklıktan denk getirirsem alcam nasıl beğendiniz mi rekabetçi fps oyunlarında iyi mi
Masa duruyor Fener maçı sonrası takar denerim :D

Üç ürün almıştım. Üçüde geldi. Kutuları kötü veya hasarlıydı. Üçüde sıfır gibi sayılırdı. Dikey süpğrge almıştım o sadece biraz tozluydu. Teşir ürünü olma şansı yüksek. Ve koltuk aparatı eksikti. Ama yarı fiyatına vs alınca sorun etmedim sorunsuz çalışıyor şuanlık olmadı iade ederiz.
A6400 sony kamera almıştım. Onunda kutusu sıkıntılıydı iade ürün diye düşünüyorum kutu içeriği karışıktı.
Shutter 750 deydi. Yani biri kullanıp iade etmiş baya baya djxkke. Ama sorun değil bu fiyata 15-20k shutterlarda sadece body alınıyor yani.
3. İse samsung tablet kılıfıydı klavyeli. Bundan vardı bende yani bu ikinci eskisi bozuldu. Ondan dolayı sıfır olup olmadığına garanti edebilirim ve ürün yep yeni kutusu açılmış sadece. Şahsen benim için güzel bir alışveriş oldu en aşağı
60-70k lık ürünleri totalde 40k ya filan aldım
hocam a6400ü ne kadara aldınız?

MSI MPG B550 Gaming Plus vardi 3700tl civarina geliyordu %20 indirimle anında cektiler ya

Arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama razer leviathan v2x den çok bir beklentiniz olmadan alın. Sesi hayal kırıklığına uğratabilir
Eveeeettt benim kulaklık geldi;
Kutu bence sıfır gibi.
Dac'ın jelatini bile duruyor.
Kulaklık padleri bence sıfır fotoğraflarda mevcut.
Aksesuarları vs kullanılmamış duruyor gibimsi.
Sizce nasıl duruyor?
9600'e 3 taksit aldım. Sıfırı 11 bin idi. Öyle mükemmel bir indirim yok ama o 2300' de levithian v2x aldım. Aras kargo dağıtımda.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Güle güle kullanın leviathan v2x geldiğinde ses performansı konusunda ufak bir yorumlarsanız sevinirim.

Arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama razer leviathan v2x den çok bir beklentiniz olmadan alın. Sesi hayal kırıklığına uğratabilir

Güle güle kullanın leviathan v2x geldiğinde ses performansı konusunda ufak bir yorumlarsanız sevinirim.
20w diyor düşük mü kalıyor ses ne oluyor

22.5k aldım 9 taksit nasıl

Ekler

• IMG_1660.webp
    IMG_1660.webp
    220 KB · Hit: 185

Ben kullanıyorum. Son seste kullanmadım ama tatmin edici. Film dizi video gibi ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılar. Üst düzey bir cihaz değil. Müzik dinlemesi tatmin edici. Eğer ki odyofil değilsen. Bluetooth özelliği sayesinde telefona da bağlayabiliyorsun ama ben kullanmadım. Signal rgb gibi programlarla uyumlu çalışıyor. Rgb animasyonlarına rahatlıkla uyum sağlıyor. Bu fiyata alınır. Ben 3100 e almıştım zamanında.

Geri