🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

20w diyor düşük mü kalıyor ses ne oluyor.
Eğer gerçekten bir soundbar istiyorsanız parasının hakkını versin diyorsanız kesinlikle rezalet bir ürün ancak masada ayarlanabilir rgb razer chroma set olsun diyorsanız maalesef alternatifi yok o yönde. Rezalet dememin sebebi asla fiyat performans olmaması ankerin 1000tllik soundcore 2 bluetooth hoparlörü bile çok daha temiz ses ve yüksek bass veriyor. Ancak ben de bu ürünü istiyorum neden dekor olsun diye :)

Gamesi
Gamesir nova olması lazım @katipke
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer gerçekten bir soundbar istiyorsanız parasının hakkını versin diyorsanız kesinlikle rezalet bir ürün ancak masada ayarlanabilir rgb razer chroma set olsun diyorsanız maalesef alternatifi yok o yönde. Rezalet dememin sebebi asla fiyat performans olmaması ankerin 1000tllik soundcore 2 bluetooth hoparlörü bile çok daha temiz ses ve yüksek bass veriyor. Ancak ben de bu ürünü istiyorum neden dekor olsun diye :)
Havit var bende memnunum sesi %5-10 civarında kullanıyorum

Bakalım şansımıza nasıl gelecek ürün.

magic.webp

Gamesi
Gamesir nova olması lazım @katipke
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Havit var bende memnunum sesi %5-10 civarında kullanıyorum
Yani bilmiyorum o ürünleri ama marka vizyon farkı var havit fiyat performans ürünler çıkarmaya çalışıyor razer ise razer yani herhangi bir şey yapmasına gerek yok chroma özelliği olması ürünü kendi kendine satılmasını sağlıyor tabi genelleme yaptım ama istisnalar vardır tabii ki

Geri