🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Konunun açıldığı ilk sayfalarda OLED monitörden bahsediliyordu ve hâlâ gelmedi. Onun peşine düşmüşken aldıklarım; Philips Kahve makinesi, G29 Direksiyon seti, GPX2 vs vs. Donanım arşivi foruma katılmadan önce

36kya iphone 16 iptal yemiş olmalı :D şaka gibi fiyat
G29 denk gelirse alcam

yine 3 dk gittim ofld 7 geldi çıldırıcam o kaça gitti acaba 60 filansa beleş

G29 denk gelirse alcam
hocam dur o yorumu ben bilerek göndermedim :D oledi yakalayıp alınca atacaktım totem yapmıştım bozdun şimdi :D :D :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam burası iyice bağımlı yaptı adamı çıkamıyorum HELP
Sen ne diyorsun :D Popüler konularda temu ajazz ve apexten önce HK gaming ürünleri vardı 150 TL'ye kaç dolarlık klavyeler almıştık oldlar bilir onu :D böyle büyük indirim konularında hep aynı hisleri yaşıyorum anılarım canlanıyor. BAĞIMLILIK YAPIYOR :D

SS Nova Pro Wireless teslim aldim. Kutu ve parcalar tertemiz geldi. Muhtemelen urun ozenle acilip test edilip paketlenmis.

1759403701466.webp

Epey 65w demiş ama Amazon haricî 20w yazan görmedim. Kendi sitesinde de yazmıyor.

Hocam bilmiyorum ben sadece ürünü denedim ve onlara göre yorum yaptım. Ancak 65w olamaz çünkü 5 volttan 13 amper güç çekmemiz gerekiyor tek type c portundan buda usb 3 veya ortalama bir type c portundan mümkün değil 20w bile sınırlarda zaten dediğim gibi dahili bataryalı 20w denen bluetooth hoparlörlerden çok uzak biliyorum şarkı dinlemek için üretilmemiş ancak durum bu yani

Hocam bilmiyorum ben sadece ürünü denedim ve onlara göre yorum yaptım. Ancak 65w olamaz çünkü 5 volttan 13 amper güç çekmemiz gerekiyor tek type c portundan buda usb 3 veya ortalama bir type c portundan mümkün değil 20w bile sınırlarda zaten dediğim gibi dahili bataryalı 20w denen bluetooth hoparlörlerden çok uzak biliyorum şarkı dinlemek için üretilmemiş ancak durum bu yani
İptal mi etsem ki ya 🥲😂😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaça aldınız?
8-9 civarına geliyordu galiba

Geri