🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

1759409013500.webp
,
Burası baya yamulmuş nasıl görememişler bunu ya kargoda mı oldu acaba

Alıntıyı görüntüle,
Burası baya yamulmuş nasıl görememişler bunu ya kargoda mı oldu acaba
Hiç sanmıyorum hocam köpüğünde geldi hatta ekran sağlamdı monitörü monitör koluma takarken ulan bir baktım acayip bir yamukluk var amazonuda aradım dedim bu ürünü satmayın ayıptır yani aç tak sonra sök kutuya kaldır bir dünya iş

Benim G81SF de geldi. Ölü piksel yok, ilk alan kişi kutuyu garip açmış, onun dışında yalnızca kabloların ve dökümanların olduğu plastik poşet yırtıktı. Hdmi ve dp kablolarını kullanmamış ortasındaki toplama kağıdı aynen duruyor. Yalnızca güç kutusundan prize giden kabloyu açmış ama onu da güç kutusuna takmamış çünkü güç kutusundaki plastik koruma da duruyor onu yırtmadan kablo takılmıyor. Zaten monitör önündeki koruyucu plastik de takılı geldi. Şimdilik oled monitöre alışmaya çalışıyorum. Milletin oled monitör olayını abarttığını düşünüyordum artık düşünmüyorum. Oled kullananın bir daha va ya da ips monitör kullanma şansı yok.

Ürünler teslim edildikçe fiyaskolar artıyor. Bizim milletin elinden geçmiş ürün alınır mı hiç, işte bizimki delilik....

(n)

Glorious PC Gaming Race Oyun Modeli D 2 PRO Kablosuz Oyun Faresi 1k sürümü 1717tl

fiyat nasıl

vatan'dan msi mini pc aldım 6 saat windows kuramadım bozuk göndermişler, çalışmayan ürünü neden satarsın ki? şirkete almıştık iade fatura kesin dediler, biz faturaya tabi değiliz sigortacıyız. Adamlar dünyadan bir haber. Vatan pişmanlık ama Amazon malının arkasında.

Ürünler teslim edildikçe fiyaskolar artıyor. Bizim milletin elinden geçmiş ürün alınır mı hiç, işte bizimki delilik....

(n)
Hocam kendi çevremden biliyorum bir çok insan ürünün küçücük bir yerinde en en en ufak bir çizik(cik) olsa bile kusurlu diye iade edebiliyor. Burda biraz şans faktörü devreye giriyor :D

maalesef çıkamıyorum hocam 8.000 limitim var aklımda bir de aşağıdaki ürün var onunla arasında kaldım

Va paneldense IPS paneli tercih etmeni tavsiye ederim.

benim airpods da gpx2 de sağlam geldi kulaklık 2025 ağustos başında alınmış garantisi o zaman başlamış birkaç aylık ürün
seste sorun varmı arkadaşın kinin ses kısık

Geri