🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Yoksa bu ürün mü ? İlk defa alacağım.

Philips'i düşürürsen al diğer markayı bilmiyorum

Yoksa bu ürün mü ? İlk defa alacağım.

hocam philipsi ben aldım maalesef

bunu almıştım ama paneli yamuk geldi iade talebi açtım baybay edecek alacağınız ürüne çok dikkat edin
@gnine
Bi sen bide ben şanssız çıktık sanırım ürünler konusunda mouse dan dongle çıkmadı bakalım mönitör nasıl gelecek

8bin limit varsa İtopyadan sıfır Philips Evnia 27inç 2k 180hz monitör denenebilir. 6.999tl olarak hatırlıyorum bitmediyse

Benim G81SF de geldi. Ölü piksel yok, ilk alan kişi kutuyu garip açmış, onun dışında yalnızca kabloların ve dökümanların olduğu plastik poşet yırtıktı. Hdmi ve dp kablolarını kullanmamış ortasındaki toplama kağıdı aynen duruyor. Yalnızca güç kutusundan prize giden kabloyu açmış ama onu da güç kutusuna takmamış çünkü güç kutusundaki plastik koruma da duruyor onu yırtmadan kablo takılmıyor. Zaten monitör önündeki koruyucu plastik de takılı geldi. Şimdilik oled monitöre alışmaya çalışıyorum. Milletin oled monitör olayını abarttığını düşünüyordum artık düşünmüyorum. Oled kullananın bir daha va ya da ips monitör kullanma şansı yok.
32 inç almıştın değil mi hocam

Glorious PC Gaming Race Oyun Modeli D 2 PRO Kablosuz Oyun Faresi 1k sürümü 1717tl

fiyat nasıl
tutusuna uygunsa fiyati fena degil bence alinabilir hele de ihtiyacin varsa mouse un sorunlu ise dongle vardir umarim kutu iceriginde

yani beklentiniz neydi bilmiyorum. yarı fiyatına belkide aşağısına alıyoruz. deli değiller böyle satsınlar. 3 ürün aldım memnunum. şans meselesi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,405
Üyeler
183,423
Son üye
buluytn4
Geri