Görkem Kuzu
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
iphone düştü mü hiç ben yeni takip etmeye başladım da
2k civarına düştükaça geldi hocam
7 oolsa alıcaktımda bunlar kalın beaZ fold 6 1tb 58k geliyor lazimsa kapin beles
Samsung Galaxy Z Fold6, Yapay Zeka (AI) Telefon, 12GB RAM, 1TB Hafıza, Gümüş, Android Akıllı Telefon, 50MP Kamera, Büyük Ekran, Çoklu Görev, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
Samsung Galaxy Z Fold6, Yapay Zeka (AI) Telefon, 12GB RAM, 1TB Hafıza, Gümüş, Android Akıllı Telefon, 50MP Kamera, Büyük Ekran, Çoklu Görev, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
2. El ürün alıyorsunuz, sıfır paket mi bekliyorsunuz manyaklar.Ürünler teslim edildikçe fiyaskolar artıyor. Bizim milletin elinden geçmiş ürün alınır mı hiç, işte bizimki delilik....
![]()
Kılıfta ekstra katman oluşmuş telefonu daha iyi korurBen sıfır ürün aldım benim gelan ürün sizin ikinci el ürünlerden daha berbat
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
2. el değil, alınıp beğenilmeyip makul süre içinde geri gönderilen ve kullanılmamış / "yeni gibi" kabul edilen ürünler alıyoruz. Adamın monitörü bildiğin yamuk gelmiş, kaç sayfa yorum var diğer rezillikleri de aç oku...2. El ürün alıyorsunuz, sıfır paket mi bekliyorsunuz manyaklar.
Magic v3 ve fold 3 kullanmış biri olarak fold 7 hariç hiçbiri alınmaz. Çok kalın ve ağır 6-5-4-3.Z fold 6 1tb 58k geliyor lazimsa kapin beles
Samsung Galaxy Z Fold6, Yapay Zeka (AI) Telefon, 12GB RAM, 1TB Hafıza, Gümüş, Android Akıllı Telefon, 50MP Kamera, Büyük Ekran, Çoklu Görev, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
Samsung Galaxy Z Fold6, Yapay Zeka (AI) Telefon, 12GB RAM, 1TB Hafıza, Gümüş, Android Akıllı Telefon, 50MP Kamera, Büyük Ekran, Çoklu Görev, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Stoktaki son ürün. Kutunun boyası üzerine geçmiş. Belli ki çok beklemiş. Kısmı iade verdiler.Kılıfta ekstra katman oluşmuş telefonu daha iyi korur