🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Galiba bazı arkadaşlarımızın ürünleri kullanılmayacak halde. Ben bana gelen ürünler hakkında yorum yapayım.
Öncelikle Razer leviathan v2x soundbarın sıfır olduğunu düşünüyorum.
-Üründe güvenlik bandı vardı.
-Soundbar kılıfı duruyordu.
-Kutu da hasar yoktu ama kirli geldi.
-Kablo düzgün konulmuş ve koruma kapakları duruyordu.
-Razer Stickeri bile duruyordu.
Steelseries Nova Pro Wireless ise açılmış olarak geldi.
-Bana kalırsa 1-2 gün bt modda kullanılmış.
-Dock'da jelatin vardı. Fabrikasyon ve sonradan yapıştırılmamış olduğu çok belliydi.
-Kutu tertemiz geldi.
-Diğer aksesuarlar düzenli ve poşetliydi.
-Açıp uzun süre kullanıp birisi bu kadar nizami koyamaz bence.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mükemmel hayırlı olsun hocamm

İnsanların söylediği üzere değişiyor gelen ürünler ölü pikselli aldım acaba nasıl gelecek ben çok kötü durumda geleceğini düşünmeye başladım :D

İnsanların söylediği üzere değişiyor gelen ürünler ölü pikselli aldım acaba nasıl gelecek ben çok kötü durumda geleceğini düşünmeye başladım :D
Ölü pixel kimini rahatsız eder kimisini etmez bana bu güne kadar ölü pixel denk gelmedi 0 ürünlerde ama gelirse gözüme takılır diye bulasmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

z fold 6 geldi şimdi telefon
Hayırlı olsun

Ölü pixel kimini rahatsız eder kimisini etmez bana bu güne kadar ölü pixel denk gelmedi 0 ürünlerde ama gelirse gözüme takılır diye bulasmiyorum
Bir de nerede ölü pixelin olduğu da önemli hocam ben 3500'e aldım bu fiyata 200 hz kaçmazdı diye düşünerek yapıştım hali hazırda 144 kullanıyorum.

Airpods, M3 macbook air, tapo ampül vs. gördüğüm kadarıyla hepsi gayet temiz durumda. 1 yıl civarı garantileri var Apple sitesinde. Razer soundbarı daha açmadım ama kutusu iyi duruyor. İkinci el - kabul edilebilir olanları bilemem ama bendekiler gayet iyi durumda.

Ben sıfır ürün aldım benim gelan ürün sizin ikinci el ürünlerden daha berbat :D

1759412125235.webp
1759412143567.webp

Airpods, M3 macbook air, tapo ampül vs. gördüğüm kadarıyla hepsi gayet temiz durumda. 1 yıl civarı garantileri var Apple sitesinde. Razer soundbarı daha açmadım ama kutusu iyi duruyor. İkinci el - kabul edilebilir olanları bilemem ama bendekiler gayet iyi durumda.
İyi günlerde kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben sıfır ürün aldım benim gelan ürün sizin ikinci el ürünlerden daha berbat :D

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Yaşlanmış garibim

Z fold 6 1tb 58k geliyor lazimsa kapin beles

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,886
Üyeler