arasjr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 753
airpods geleydi bi ahh ahFold denk gelmiş de çok para be![]()
airpods geleydi bi ahh ahFold denk gelmiş de çok para be![]()
Anladım peki şu anda alınabilir kulaklık var mı?Bu gece beyazı 5500tl indirimle 4500tl idi. Ben kullandım bir kaç ses kasması cidden güzel. Ama sonar uygulamasını kullanmak zahmetli geldi diye masada durdu aylarca.
Uzay tabancası wowBosch EasyCut 12 Akülü Testere, 1 Akü ve Şarj Cihazı Dahildir, NanoBlade Teknolojisi, 12 Volt Akü Sistemi, Karton Kutuda : Amazon.com.tr: Yapı Market
Bosch EasyCut 12 Akülü Testere, 1 Akü ve Şarj Cihazı Dahildir, NanoBlade Teknolojisi, 12 Volt Akü Sistemi, Karton Kutuda : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
MANYIKLI DURUOYR
Kocaeli İzmitte oturuyorum.Bursadaysan alayım
Tamam sar bana kargoylaKocaeli İzmitte oturuyorum.
Nasıl monitör2k monitör msi 6.3kMSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
kargo yaparım dersen ben alırımKocaeli İzmitte oturuyorum.
Geçen itopya'da 5499tl idi. Sıfırı çok sık bu fiyatlara düşüyorken kulakiçi bir kulaklığı almazdımAnladım peki şu anda alınabilir kulaklık var mı?
4 anc geldi 10-15 dk önce. arada bi 1 stok gelıyorairpods geleydi bi ahh ah
4 anc ne hocam4 anc geldi 10-15 dk önce. arada bi 1 stok gelıyor
Ben de feedback bekliyorum forum onaylarsa 3 taksite iyi fırsat bence ama panel bilgimiz yok bilir kişi bekliyorumNasıl monitör
Macbook kaça aldınızAirpods, M3 macbook air, tapo ampül vs. gördüğüm kadarıyla hepsi gayet temiz durumda. 1 yıl civarı garantileri var Apple sitesinde. Razer soundbarı daha açmadım ama kutusu iyi duruyor. İkinci el - kabul edilebilir olanları bilemem ama bendekiler gayet iyi durumda.
Hadi be kaça düştü almak istiyorum ben onu4 anc geldi 10-15 dk önce. arada bi 1 stok gelıyor
BendeBen de feedback bekliyorum forum onaylarsa 3 taksite iyi fırsat bence ama panel bilgimiz yok bilir kişi bekliyorum![]()