reduce
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Kocaelinerdesin kanki
Kocaelinerdesin kanki
yok reis air pods falan tekrar stoga gırdı mı tablet olur telefon olur yenı uyandım daAl sata düşmedi![]()
beleş diyince 10 15k bekledimZ fold 6 1tb 58k geliyor lazimsa kapin beles
Samsung Galaxy Z Fold6, Yapay Zeka (AI) Telefon, 12GB RAM, 1TB Hafıza, Gümüş, Android Akıllı Telefon, 50MP Kamera, Büyük Ekran, Çoklu Görev, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
Samsung Galaxy Z Fold6, Yapay Zeka (AI) Telefon, 12GB RAM, 1TB Hafıza, Gümüş, Android Akıllı Telefon, 50MP Kamera, Büyük Ekran, Çoklu Görev, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Bu gece beyazı 5500tl indirimle 4500tl idi. Ben kullandım bir kaç ses kasması cidden güzel. Ama sonar uygulamasını kullanmak zahmetli geldi diye masada durdu aylarca.https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DF2GMH32/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A215JX4S9CANSO&th=1 şu kulaklığın nasıl olduğunu bilen var mı?
Ben sıfır ürün aldım benim gelan ürün sizin ikinci el ürünlerden daha berbat
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
ürün neydi hocamBirkaç fotoğrafa baktım da bana gelen ürün ciddi kullanılmış üşendim bakmadım takipten garanti başlangıcına paketledim geri gönderim için. Ama kasası üst açılan kapağın içi ezik ve çizikliydi.
Ayrıca kısmi bir doa ürünü haline getirmek için sanırım kulak padleri ve kablolar sıfırlanmıştı (kutunun pisliği ve eski oluşuna nazaran kablo ve padler tertemizdi.)
Fold denk gelmiş de çok para beyok reis air pods falan tekrar stoga gırdı mı tablet olur telefon olur yenı uyandım da![]()
Ben hala pusudayim144k kez görüntülenmiş en az 10-15k insan dolanmış konuyudepoyu da sömürdüler.
Panel falan nasıl acaba @Tayfunns2k monitör msi 6.3kMSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
2530,83 + %20 indirim ile 2024,67 tl ye aldım adedini.kaça geldi hocam
Bursadaysan alayım2530,83 + %20 indirim ile 2024,67 tl ye aldım adedini.