durgodreis
80+
- Reaksiyon skoru
- 231
Kasım öncesi güzel sazan avı yapmışlar.
240hz olanını 8.5k civarına almıştım bugün teslim edilecek bakacğaımMSI 2k monitör stok bittibiz düşünene kadar
keşke bana denk gelseydı ıhtıyacım vardıDün macbook air 37bintl'ye gitti Yeni Gibi olarak. Umarım sorunsuz teslim almıştır alan kişi çünkü ben yazdıktan sonra stok bitti. M4 16/512 şahane fiyattı ama nasıl bir ürün geldi ben de merak ediyorum.
Hayırlı olsun şefim240hz olanını 8.5k civarına almıştım bugün teslim edilecek bakacğaım
Oled nasıl geldiparamı geri istiyorum
hocam saat kaç sularındaydı acaba
kutuyu salla hocam ürün iyi mi ona bak sen ürün iyiyse yemişim kutuyu açıkcasıparamı geri istiyorum
2 ay önce amazondan m4 ünü aldım 33 e m3 pahalı benceDün macbook air 37bintl'ye gitti Yeni Gibi olarak. Umarım sorunsuz teslim almıştır alan kişi çünkü ben yazdıktan sonra stok bitti. M4 16/512 şahane fiyattı ama nasıl bir ürün geldi ben de merak ediyorum.
kasımda 6.5kya airpods pro bulacağımı zannetmiyorumKasım öncesi güzel sazan avı yapmışlar.
Neden bulamayasın hocam. Bunları sıfır ürenlerle karıştırmayın.kasımda 6.5kya airpods pro bulacağımı zannetmiyorum
Sardı ya üşenmemiş gelmiş bir de mesaj yazmış konuya sağ olasınKasım öncesi güzel sazan avı yapmışlar.
Bahsettiğim cihaz zaten m4 ve ssd 512gb, 256gb değil. İyi fiyattı.2 ay önce amazondan m4 ünü aldım 33 e m3 pahalı bence
Fotoğraf bekliyoruz hocamparamı geri istiyorum