🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

amazon.com.tr/gp/product/B0CL36QZWH/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A215JX4S9CANSO&psc=1

beyler ps 5 kol gelmiş çök

g 2 pro x gelirse bir etiket çaksanıza iptal oldu benimki

Samsung müşteri hizmetleri fatura tarihinden itibaren 2 yıl diyor, amazon ürün sayfasında 2 yıl yazıyor imkansız 1 yıl olması bunu belirtmeleri lazım. Amazon deponun sorumluluğu ile senin ürününü aldığın markanın sorumluluğu ayrı bir olay. Sen herhangi bir sorun olduğunda aldığın ürünü, aldığın markaya göndereceksin faturan ile.
hocam umarım söylediğiniz gibidir yanı ısrarla 1 yıldan sonra garanti yok dediler

25 bine 6 taksitle RX 9070 çektim 9000 serisi tek kullanmadığım kart serisiydi onu da aradan çıkarmış olalım :D inşallah içine salatalık koyup iade etmemişlerdir

hocam asus oled monitörü kaça aldınız? ne kadar indirim oldu merak ettim de
19.260 TL ye aldım bonus kampanyasıyla 975 TL bonus kazanıyormuşum bana maliyet 18250 TL civarında oldu. Umarım gelir ve tertemizdir alırsınız ben beğendim sıfırının 40.000 TL edeceğini düşünmüyorum 30-34 arası bence ederi ama ikinci el 20-24 arası net alınır
şu ana kadar bir sorun tespit edemedim 10-15 güne tüm ürünleri detaylı incelemiş ve kararımı vermiş olurum

1759423943994.webp

Beyler ben bunu çektim ama mantıklı mı ? Puanla 32.800 Liraya denk geldi?

25 bine 6 taksitle RX 9070 çektim 9000 serisi tek kullanmadığım kart serisiydi onu da aradan çıkarmış olalım :D inşallah içine salatalık koyup iade etmemişlerdir
Pahalı değil mi vatan bı kaç önce ay %20 mi 25 indiriminde 3fanli gigabyte gamıng rx9070xt 27 ila 28 arasında bı rakam gitti. Yetişemedim

Bu da iyi gibi.
membran klavye be
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Beyler ben bunu çektim ama mantıklı mı ? Puanla 32.800 Liraya denk geldi?
miss

Pahalı değil mi vatan bı kaç önce%20 mi 25 indiriminde 3fanli gigabyte gamıng rx9070xt 27 ila 28 arasında bı rakam gitti. Yetişemedim

O kampanya bir daha gelmez bence hocam istisna bir durumdu. 24 bine Gigabyte Gaming OC RX 9070 vermişlerdi almadığıma pişman olmuştum şimdi Sapphire aldım 25'e 6 taksitle bulunca

beyler dış mekan ıcın güvenlık kamerası varmı

Geri