hocam umarım söylediğiniz gibidir yanı ısrarla 1 yıldan sonra garanti yok dedilerSamsung müşteri hizmetleri fatura tarihinden itibaren 2 yıl diyor, amazon ürün sayfasında 2 yıl yazıyor imkansız 1 yıl olması bunu belirtmeleri lazım. Amazon deponun sorumluluğu ile senin ürününü aldığın markanın sorumluluğu ayrı bir olay. Sen herhangi bir sorun olduğunda aldığın ürünü, aldığın markaya göndereceksin faturan ile.
19.260 TL ye aldım bonus kampanyasıyla 975 TL bonus kazanıyormuşum bana maliyet 18250 TL civarında oldu. Umarım gelir ve tertemizdir alırsınız ben beğendim sıfırının 40.000 TL edeceğini düşünmüyorum 30-34 arası bence ederi ama ikinci el 20-24 arası net alınırhocam asus oled monitörü kaça aldınız? ne kadar indirim oldu merak ettim de
Pahalı değil mi vatan bı kaç önce ay %20 mi 25 indiriminde 3fanli gigabyte gamıng rx9070xt 27 ila 28 arasında bı rakam gitti. Yetişemedim25 bine 6 taksitle RX 9070 çektim 9000 serisi tek kullanmadığım kart serisiydi onu da aradan çıkarmış olalıminşallah içine salatalık koyup iade etmemişlerdir
Güzel hocam 128 gb parasıAlıntıyı görüntüle
Beyler ben bunu çektim ama mantıklı mı ? Puanla 32.800 Liraya denk geldi?
membran klavye beBu da iyi gibi.
steelseries Apex 3 TKL Türkçe Gaming Klavye Tenkeyless, 8 Bölge RGB Aydınlatma Türkçe QWERTY : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
steelseries Apex 3 TKL Türkçe Gaming Klavye Tenkeyless, 8 Bölge RGB Aydınlatma Türkçe QWERTY : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiyewww.amazon.com.tr
missAlıntıyı görüntüle
Beyler ben bunu çektim ama mantıklı mı ? Puanla 32.800 Liraya denk geldi?
Pahalı değil mi vatan bı kaç önce%20 mi 25 indiriminde 3fanli gigabyte gamıng rx9070xt 27 ila 28 arasında bı rakam gitti. Yetişemedim
Görmemişim. Mekanik sanmıştım.membran klavye be