🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Aldığım ve gelen ürünlerle ilgili kısa bilgi vereyim stok tekrar gelirse değerlendirin;
Dipnot: Bu ürünleri alma nedenim sadece indirim değil illa ki içlerinden 1-2 tanesi sorunlu çıkar diğerini kullanırım odaklı düşündüm şuan hangisini iade edeceğime zor karar vereceğim. Belki de aldığım fiyata veririm.

1- ASUS ROG STRIX XG27ACDNG OLED: Sorunsuz ekranın önüde koruması yoktu ama arka ledleri koruyan kısım duruyor. Ölü piksel çıkmadı ölü piksel olduğu yazmıyordu yazarsa dikkat edin. Oled yanığı veya eğilme ben göremedim fiyatına göre kesinlikle alınır. Panel kalitesi samsung 360 hz den biraz daha iyi diyebilirim. Kutu içeriği eksiksizdi. Kullanma kararı aldım samsung 360 hz yi elim sıkıştığı için satmıştım nasipte varmış iyi denk geldi. Şimdi biraz ayarlarına baktım oled monitör sadece 58 saat kullanılmış, ikinci el ürün için gayet iyi

2- ASUS ROG STRIX XG27ACS: Ekranın en alt rog logosunun biraz üstünde 1 piksel çıktı onun dışında sorunu yok. Bana hafif ışık sızdırıyor ya da siyah renginde bir gariplik var gibi geldi ama renk ayarlarına hiç bakmadım. piksel hariç sorunsuz duruyor kullanacağım. Kutusu ve köpüğü aşırı hasarlıydı sorunsuz gelmesine şaşırdım 5700 e aldım

Kısaca asus set yapmış oldum

3- Yüksek ihtimal iade edeceğim ya da aldığım fiyata satacağım MSI 27" G274QPF E2: Sağ ortada bir piksel çıktı bunu bilerek aldım ama sağ altta hafif çiziğimsi bir iz var belki de pikseldir ama bana çizik gibi geldi. Onun dışında fiyatı makul ürün kullanacak olsam elimde tutardım ancak kullanmayacağım 4700 için piksel okeydi ama hafif çizik iz panelde iyi değil. Alanlar bunu bilerek alsın kutuladım geri

Ekipmanları henüz test edemedim cloud 3 kablolu biraz kirli geldi. HyperX Cloud Core DTS kutusu aşırı kötüydü ama ürün tertemiz sadece test edilmiş gibi duruyor. İçlerinde en temizi ise SteelSeries Arctis Nova 1 çıktı sıfırdan farkı yok en çok onu beğendim.
Ürünleri güzelce temizleyip test edip kararımı vereceğim beğendiğimi kullanırım gerisine bakarız.
Sağ elim ağrıdığı için Logitech Lift Kablosuz Ergonomik Dikey Mouse almıştım ikinci el iyi durumda yazıyordu (yeni gibi değildi) alt kısmı hariç tertemiz sıfır gibi çıktı ama altta hafif kullanım izleri var sorun göremedim.

Özet: MSI monitör hariç hepsi yazdığı gibi geldi Asus IPS monitörün panelini ROG özelinde pekte beğenmedim ROG dan daha kaliteli panel beklerdim ama 5700 e beğenmemek mümkün değil. Ekipmanları denedikçe özeti güncellerim. Logitech lift mouse ise iyi çıktı

1 ay boyunca deneme hakkım olduğu için kullandıkça fark eder buradaki yazıyı güncellerim
Hocam 4700’e aldığınız monitördeki çiziği çektiyseniz atabilir misiniz?

Hocam 4700’e aldığınız monitördeki çiziği çektiyseniz atabilir misiniz?
Fotoğrafını çekemedim direk iade edeceğim basit bir çizik gibi ama panelde ekranın kendisinde değil gibi duruyordu herhalde piksel sanmış denetleyen kişi oysa ki baya panel çizilmiş gibi

Burada neden ısrarla yanlış bilgi veriliyor. Ürün 2. el bile olsa teşhir bile olsa fatura tarihinden itibaren 2 yıl garantisi oluyor. Ürünü sahibindenden almıyoruz, internet satışı olan bir siteden alıyoruz. Ürün kaydındaki tarihin hiçbir önemi yok önemli olan fatura tarihi.
Benim bildiğim ve amazonda yazan şöyle. Ürünler 1 yıl amazon garantisinde. Ayrıca üründen ürüne görede markanın garantisi oluyor. Örneğin ürünü sıfır alan biri 5 ay kullandı iade etti sonra sen aldığında ürün 1yıl amazon 19 ayda marka garantili oluyor.

Benim bildiğim ve amazonda yazan şöyle. Ürünler 1 yıl amazon garantisinde. Ayrıca üründen ürüne görede markanın garantisi oluyor. Örneğin ürünü sıfır alan biri 5 ay kullandı iade etti sonra sen aldığında ürün 1 ay amazon 19 ayda marka garantili oluyor.
1 yıl amazon depo fatura tarihinden itibaren firma insiyatifine bağlı 1 yada kalan garanti süresi kadar garantisi oluyor
Amazon depo şartsız 1 yıl garanti veriyor yani o konu net hocam kesin bilgi ürün üreticisinin garantisi ayrı ürüne bağlı ama bir şekilde fatura tarihi esas aldırır uğraşan

Benim bildiğim ve amazonda yazan şöyle. Ürünler 1 yıl amazon garantisinde. Ayrıca üründen ürüne görede markanın garantisi oluyor. Örneğin ürünü sıfır alan biri 5 ay kullandı iade etti sonra sen aldığında ürün 1 ay amazon 19 ayda marka garantili oluyor.
Ürünü 0 alan biri nasıl 5 ay kullanıp iade edebiliyor şaka mısın hacı siz?

Stokçular facebookda belirmeye başlamış 5-6 tane cloud wireless almış satılığa koymuş 😂

1 yıl amazon depo fatura tarihinden itibaren firma insiyatifine bağlı 1 yada kalan garanti süresi kadar garantisi oluyor
Amazon depo şartsız 1 yıl garanti veriyor yani o konu net hocam kesin bilgi ürün üreticisinin garantisi ayrı ürüne bağlı ama bir şekilde fatura tarihi esas aldırır uğraşan
Amazon depo fatura keserken normal Amazon mu yaziyor yoksa amazon depo ürünü diye mi belirtiyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,762
Üyeler
183,464
Son üye
HSJXNW
Geri