bana gpx2 temiz kondisyonda geldi bazılarına kötü gelmiş şans işi birazgerçekten öyle boşa ucuz değil , ama amazonun bunları satması bile utanç verici mouse u elime bile almaya tenezzül etmedim kapattım kutusunu
bana gpx2 temiz kondisyonda geldi bazılarına kötü gelmiş şans işi birazgerçekten öyle boşa ucuz değil , ama amazonun bunları satması bile utanç verici mouse u elime bile almaya tenezzül etmedim kapattım kutusunu
İnternet kafe kültürü yaşamış kişiler olarak çok da sorun değil. Tabi parasını verip sıfır alırım ama tercih meselesi.Başkasının kulağına soktuğu, kulak kirini veya kafa yağını bulaştırdığı ürünü almam. İstediğin kadar yıka, kalıntı mutlaka kalır. Ne koşullarda ne pis insanlar tarafından ellendi belli değil. 2. el kulaklık, kıyafet gibi giyilebilir takılabilir ürün hayatta almam. Mide meselesi.
Bankasında birikmiştirPuanı nereden kullandın nasıl oluyor
yüzde 20 indirim de varsa baya uyguna gelmiştir göremedim bende68 512gb 4k ucuza geldi
Sen hiç internet kafelerde FPS oyunu oynamadın miBaşkasının kulağına soktuğu, kulak kirini veya kafa yağını bulaştırdığı ürünü almam. İstediğin kadar yıka, kalıntı mutlaka kalır. Ne koşullarda ne pis insanlar tarafından ellendi belli değil. 2. el kulaklık, kıyafet gibi giyilebilir takılabilir ürün hayatta almam. Mide meselesi.
HyperX Cloud 3 Wireless, Wired ve GPX Superlight 2 geldi bütün ürünler sıfır ayarında sadece kutu açılmış.
iş bankası kart puanı hocamPuanı nereden kullandın nasıl oluyor
o da yarına gelcekti umarım o iyi çıkarbana gpx2 temiz kondisyonda geldi bazılarına kötü gelmiş şans işi biraz
bence tamamen şans ama çoğu ürün temiz geldi bana (kutuları hariç)Yeni gibi olarak yazanlar genelde sıfır etiketi açılmamış olarak mı geliyor bu ibare ile alanlar var mı?