Xelushy
80+
- Reaksiyon skoru
- 81
tamamen şans ya bana gelen skatezler hiç açılmamış mouse un altında ki şeffaf yapışkan bile çıkmamışgeçmiş olsun 2 3 tane alıcaksın , en temizini alıp kalanlar iade![]()
tamamen şans ya bana gelen skatezler hiç açılmamış mouse un altında ki şeffaf yapışkan bile çıkmamışgeçmiş olsun 2 3 tane alıcaksın , en temizini alıp kalanlar iade![]()
Hayır hocam bu biraz daha kompleks bir cihaz. İncelemesini paylaşıyorum. İzleyebilirsiniz.Tam olarak bu köprü görevi görüyor değil mi?Atıyorum dubleks ev var üst kata wifi cekmek icin buna kablo ile bağlayıp wifi sağlıyor fakat neden pahali bu kadar yav
Hocam aldınız mı siz? Hangi versiyonu xbox versiyon mu pc versiyon mu.blackshark v2 prosu eline ulaşan var mı
3600Az önce AirPods 2 kaça gelip gitti
Çok da ucuz değilmiş sanırım. Yüzde 20 kuponu var mıydı
Bana da böyle geldiAlıntıyı görüntüle
Geldi benim yillanmis kutu
Vardı kuponla birlikte 3600Çok da ucuz değilmiş sanırım. Yüzde 20 kuponu var mıydı
Anladım hocam teşekkür ederimVardı kuponla birlikte 3600
o halde o parayadı da çok eski kulaklık ztn o para verilmez yoksa alcaktım da anc cart curt bir halt yok belkşi garanti bile yoktur pro 2 lerde bile 10 ay 1 sene kalmışÇok da ucuz değilmiş sanırım. Yüzde 20 kuponu var mıydı
ASUS ROG STRIX XG32WCS 9.308,93 TL
ASUS ROG STRIX XG32WCS 31.5 GAMING FAST VA KAVİSLİ FREESYNC 2K 2560x1440 1ms 180Hz 350cd DP HDMI USB-C VESA 3YIL HDR 400, ELMB SYNC MONİTÖR : Amazon.com.tr
ASUS ROG STRIX XG32WCS 31.5 GAMING FAST VA KAVİSLİ FREESYNC 2K 2560x1440 1ms 180Hz 350cd DP HDMI USB-C VESA 3YIL HDR 400, ELMB SYNC MONİTÖR : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr