🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Satın aldıktan sonra siparişlerimde "Kullanılmış - Mükemmel" yazdığını gördüm. Satın almadan önce satış sayfasında ne yazıyordu hatırlamıyorum. Bu ibare aşağıdaki seçeneklerden hangisine dahil oluyor ki?
1759435825017.webp

1759435840143.webp

Alttakini aldım fakat sonradan düşündüm ki iki monitör arasında fiyat farkında değer mi acaba? çok büyük farklar yoksa iptal edip üsttekini almayı düşünüyorum. Aydınlatacak bir arkadaş var mı acaba?

bize bişey kalmaz büyük ihtimalle bot mot cart curt ölücülerin ölücüleri yemiştir herşeyi yemeyede devam eder

Satın aldıktan sonra siparişlerimde "Kullanılmış - Mükemmel" yazdığını gördüm. Satın almadan önce satış sayfasında ne yazıyordu hatırlamıyorum. Bu ibare aşağıdaki seçeneklerden hangisine dahil oluyor ki?
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
benimki yeni gibi idi razer blackwidow v4x fakat içinden stiker çalmışlar birde tuşların bazıları çift basıyor ve tutukluk yapıyor basmıyor :D bu belirtilmemişti durum olarak

Alttakini aldım fakat sonradan düşündüm ki iki monitör arasında fiyat farkında değer mi acaba? çok büyük farklar yoksa iptal edip üsttekini almayı düşünüyorum. Aydınlatacak bir arkadaş var mı acaba?
Fps oynamıyor isen geçilebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,291
Üyeler
184,293
Son üye
jocshehe
Geri