drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,318
evetBende en fazla 13 sayfa gösteriyor sizde de öyle mi?
evetBende en fazla 13 sayfa gösteriyor sizde de öyle mi?
diğer ürünleri nasıl göreceğiz
muhtemelen o kadar ürün yokdiğer ürünleri nasıl göreceğiz![]()
Ne aldın hocam? Bende iphone13 aldım aynısı yazıyor.Satın aldıktan sonra siparişlerimde "Kullanılmış - Mükemmel" yazdığını gördüm. Satın almadan önce satış sayfasında ne yazıyordu hatırlamıyorum. Bu ibare aşağıdaki seçeneklerden hangisine dahil oluyor ki?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Satın aldıktan sonra siparişlerimde "Kullanılmış - Mükemmel" yazdığını gördüm. Satın almadan önce satış sayfasında ne yazıyordu hatırlamıyorum. Bu ibare aşağıdaki seçeneklerden hangisine dahil oluyor ki?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
benimki yeni gibi idi razer blackwidow v4x fakat içinden stiker çalmışlar birde tuşların bazıları çift basıyor ve tutukluk yapıyor basmıyorSatın aldıktan sonra siparişlerimde "Kullanılmış - Mükemmel" yazdığını gördüm. Satın almadan önce satış sayfasında ne yazıyordu hatırlamıyorum. Bu ibare aşağıdaki seçeneklerden hangisine dahil oluyor ki?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Fps oynamıyor isen geçilebilirASUS ROG STRIX XG27ACS 27 HDR400 GAMING 2K FAST IPS FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 2560x1440 1MS 180HZ DP HDMI USB VESA ELMB SYNC,PIVOT Monitör : Amazon.com.tr
ASUS ROG STRIX XG27ACS 27 HDR400 GAMING 2K FAST IPS FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 2560x1440 1MS 180HZ DP HDMI USB VESA ELMB SYNC,PIVOT Monitör : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Alttakini aldım fakat sonradan düşündüm ki iki monitör arasında fiyat farkında değer mi acaba? çok büyük farklar yoksa iptal edip üsttekini almayı düşünüyorum. Aydınlatacak bir arkadaş var mı acaba?
Kaç paraya aldınNe aldın hocam? Bende iphone13 aldım aynısı yazıyor.
4777ydi galibaKaç paraya aldın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arctis nova 7 wireless kaç paraya düşmüştü dostlar
Bende orta derece çizik/kararma yazıyor ve kutu hasarlı diyor.ama ayrıntı yok eksik mi çatlak mı kararmış mı ben niye göremiorum ek bilgi